Uncategorized

pjarnu tripp

5. detsember 2005

marii-6647361
See kõik kogu kammajaa hakkas reedel. Mailäinud kooli vaid magasin kaua. Lõpuks kui ma ärkasin lebasin ma niisama netis ja ootasin Maarjat koju olümpiaadilt. Siis läksin vanni. Kui ma tagasi tulin vannist siis avastasin et Juki on mulle niizama helistand, ma võtsin taga ühendust. Ta ütles et ta läheb üksi linna, mis oli vb vihjeks et me võiks ka minna Maarjaga. Me tegimegi seda, jooksime linna jou. Muidugi ma laulsin bussis mai hampi, kuigi siis ma üldse veel ei oskanud seda laulda. Maarja lubas mulle ora pähe lüüa a ma ei jäänd vait. Siis lubas ta lindistada, siis ma jäin vait.
Da, jõudsime linna, Juki oli meil vastas ja me seadsime sammud kompressorisse, kus ma ostsin hulgi kokakoolat ja niisama olime seal. Juhan süütas meie käsi ja oma pöialt ja pudelit. Siis ta pani enda suu ja keele vaakumisse pudeli külge. Ja siis Maarja pani pähe minu paruka ja juki mütsi ja prillid ja oli nagu spiooon. Me vahepeal vedasime kihla ka et mitu aastat Liisul sinnajõudmiseks läheb, a ei läinudki üle viie tunni;D No mingi hängisime veel seal, Juhan avastas et suitsul on puu maitse, a ta ei teind suitsu vaid läbi kõrre mingi trikk. Da. Siis Maarja mines koju, ja me olime veel kompressoris kolmekesi. Rääkisime Simpsonitest ja harjutasime näidendit. Da. Siis me minesime Balti jaama. Seal ma minesin vetsu. Ma ei saandki nuga ega süstalt jeei. Igatahes, rongis avastasime et kellegil pole juua:( Aint mul oli kaks pulgakat ja jukil olid kõrsikud jou. UUA. Jei. Hea et ta mulle neid kõrsikuid ei proovind kõrva toppida, oh ei. Siis me kuulasime MAI HAMPI. Ma pidin korduvalt mehe osa laulma:( Nurmvärk. Siis lõpuks Juhan oli Keavas vms peatus:D Ja siis Liisu tõi lagedale hea-parema oma kotist:D Siis ta väitis et tal lihtsalt oli varem meelest läind. Okei, usume teda. Siis Liisu kattis mu piparkookidega, ja nohh tegime Picce, niizama hängimaz, meie. Da. No siis ma kuulasin muusikat ja Liisu tutvus mu konspektidega ja luges cosmot.Da. Me läksime siis Pärnus maha ja ootasime sada aastat bussi. Liisu õpetas kuidas soe oleks. Me ajasime ennast kangeks nagu kepid:D Da. Nurm. Siis tuli buss ja me üürgasime bussis My humpi:D Da. Me oleme Pärnu laulikud:D Igatahes.
Jõudsime kohale ja vaatasime telkut ja jõime teed. Siis me rääkisime ÜLI kaua, kõigest või miskit sinnakanti eksja, millal me sinna saarele mineme Liisu;D?

Hommikul Liisu ärkas selle peale, et Kitu ahistas teda. Varbast. Siis ta rabeles, kuni ma ka ärkasin ülees. Siis me olime niisama ja vaatsime vb telkut ja otsustasime linnaminna. Me läksime taaskord bussile üürgama, ja jõudisme linna, käisime seal edasi-tagasi teadmata kuhu minna.Helistasin Hendrikule. kes soovitas Objekti minna. Nurm, hakkasime sinnapoole minema,vahepeal tegime niisama picce ka. Ja siis me nägime naabrinaist eha, kes tegi meist turistika;D Siis me jõudsime Objekti, kus me tellisime kokakoola ja jäätised. Da. Sis läksime sinna taharuumi kus võis manustada tubakatooteid. Istusime KANDILISE laua taha, see oli saatuslik viga. Sest meie vastas olid väga kained paksud mehed, kes ütlesid et me peame nende lauda istuma, sest muidu me rikume seadust, sest aint ümarguse laua taga tohib teha. Siis nende rahustuseks me olime neli sekki nende lauas, da. Siis neid sigines seal. Me sõime jätsi ja rääkisime niiiizma, daa. Siis tuli idee juuksed värvida ja liisu juuksurisse vedada. Me läksime portarturisse ja ostisme värvi ja sõitsime tagasi kojuu, kus me värvisime juukseid mul. Nad ei muutnud tooni a õuvell. Siis Hendrik kutsus meid vesipiibule Eneli poole. Me minesime. Vaatasime Family Guyd ” my left foot” Da. Nalja nabani. Teised läksid peole, me ei viitsind. Läksime koju ja vaatasime telkut ja ma jäin magamaa ja liisu ka ja me magasime ja magasime.

Maivitsi enam kirjutada, homme kirjutan.või pärast või miskit eks

nii, ma siis kirjutan mis pühapäeval oli.
Maärkasin Liisust varem. Ta magas pea teki all ja matsutas ja piiksus:D Da. Peale kahte tundi üksi ülevalolekut hakkas mul igav ja ma surkisin teda kuni ta ärkas:D Da.
Siis mingi, maimäletaaa, see oli nii ammmu:D Igatahes istusime me terve päeva toas:D
Lõpuks hakkasimeliikuma rongijaama ja papa ronis ka kaasA:D Khm. Siis me ootasime seal, ja ilmnes et me läksime umbes tund aega liiga vara:D seal oli külm.me ajasime papa ära ja tegime suitsu ja laulsime mai left fuuti.
tuli rong,
olime rongis
ja olime tallinnas.
jee:*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar