Uncategorized

13 dets

13. detsember 2005

Suvapohhui, ma ei viitsi üldse enam blogida, a ma teen seda siiski, eks.
Eile( 12, dets ) Läksin siis mingi viieks linna, saime Maarjaga kokku , ja ta kutsus mind munapeaks ja kokkerspanjeliks, mis oli suht numz. Me jõime kokakoolat ja see oli vist siis kui me nägime ühte kena poissi, ja me olime kohe sellepeale vaimustunud ja passisime teda koguaeg, st. mina tegin seda, ma ei tea kas Maarja ka sest mul polnud ega teda vaadata, haha. Igatahes, siis tuli Henri kes hoopis mind koguaeg passis ja mina passisin teda ka. Ja noh, me sõime kanasalatit ka, ja otsisime vaateväljalt ilusaid poisse, a rohkem polnud. Kurb. Igatahes, me ootasime seal Elvist, kes tuli ka kunagi ja oli vahva. Siis me minesime näiteringi, kus oli suht numz, a fak, nagu ilma Raijata me ei saa seda näidendit teha a no suva.
Täna, ma ärkasin kell 6.46 sellepeale et Juhan helistas,et mind üles ajada. Ma siis mõmisesin vist midagi talle vastu ja kukkusin maha, kuna ma ei tahtnud ärgata siis ma lebasin seal maas,silmad pärani lahti et ma magama ei jääks. Siis ma “ajasin kargu alla” ja tegin röstsaia ja teed. Ning loomulikult värvisin oma ripsmed rehataoliseks. Siis ma tormasin kooli. Suht niizama saime Maarjaga ka kokku. Läksime kooli. Blablabla. Ma ei mäletaa. Matas sain KT kolme miinuse. A suva see. Vähemalt geo KT sain viie miinuse;D ” nii ilus sõnastus et ma panin pool punkti juurde;D”
Agajah, peale geod tulin koju sest inka pole hea aine. Kodus tegin inkat ja sõnu peaks veel kordama ja jutustama ka üle veel. Ma nagunii ei tee seda. A vb teen ka kui igavus mind matma hakkab. Igatahes hetkel me tsätime Evariga ja ta lasi kliendil kaardiga maksta, jeei!

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar