Uncategorized

jou, 12 Jaanuar

12. jaanuar 2006

kiisu-5530904
Öösel ma pidin tegelt inimestega kontakteeruma. Ma vabandan sügavalt, et ma seda ei teinud, kuna ma olin liiga väsinud. Kui kell sai pool kolm, olin ma umbes pool tundi maganud. See oli mõnus. Ühel hetkel hakkas mul öösel hästi palav. Umbes viiest. Siis ma kiskusin endal riideid seljast, ning kui see ei aidanud siis ma avasin akna. Hommikul ärgates olin ma surnuks külmumise äärel. Da. Igatahes, ma mingi nõulaifisin. Täna vist lähen kuskil kuuest Evariga vesipiipu tegema, aga ma ei tea ka. Kui Liis ja Piret tsoinivad, siis lähen jou. Tegelt peaks mul täna olema mata eraõpetaja, aga kuna ma teda kätte ei saand eile, siis ma solvun ja otsin uue. Jeei. A suva. Praegu ma olen arvutiklassis ja nõulaifin niizama. Ma arvan et sellest tuleb igati põnev ja vahva ja humoorikas tund…või siis mitte. Mul pole siin mitte midagi teha, lame tund. Pärast arvutiõpetust tuleb keemia ja siis tuleb vene keel. Selleks oli vaja kaunilt lugema õppida, ma pole seda teinud. Ma ei oska isegi kehvalt lugeda vaid veerin. Normaalne. Ma küsin kohevarsti Piretilt harilikku ja kirjutan sinna peale ja siis olen lugemises kunn ja loodan venekeeles viie saada. Ma ei viitsi see veerand üldse õppida, mh. Mul on aint üks neli inkas ja üks kaks matas. Igatahes. Ma sain teada, et ma sain ajaloo olümpiaadil seitsmekümnest punktist 25:) Liis sai ka 25. Evelin sai 23. Me oleme nii osavad. Ometigi ma tahan edasi minna:D Kena oleks ju. Numps ka. Õpetaja räägib midagi tekstist jou, ma ei viitsi kuulata, ma parem õpin kohe venekeelt da. Ma nüüüüüd kohe teen seda. Oh, homme on juba reeede. Ja siis ma lähen peale kooli mingi bussipeale. Ma lähen vist vast mingi viieks Pärnusse. Siis ma jõuan Margega ka kokku saada ja papat näha ja siis minna Kiisu sünnale. mhmh. Ahja. Ma ei saa aru miks osad inimesed aru ei saa mida “mhmh” tähendab. Näiteks Pärnu Janika. Oh siin lauses olid kõik tähed suured. Suva, ma nüüd teen venkat, ausalt.
PS! Hendrik, sa ausalt eksisid eile;) Mina ei eksinud..ükspäev. Mul on peaaegu alati õigus, mäletad;)?
See plastiliinist kiisu on Liisu tehtud;) Sahlene rules!!!!!!!:P

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar