Uncategorized

naljad keelatud

6. oktoober 2012

Sain teada, et üks põhjusest, miks varjupaik on Kurekese tagasi andmise suhtes umbusklik on see, et ma kunagi blogisse naljaga olin kirjutanud, et kahe kassi sitta väga ebameeldiv koristada on.

Sesmõttes, et ma oskan nimetada TUHANDEID asju, mille tegemine on ebameeldiv, aga ikka teen seda.

Mulle ei meeldi kassisitta koristada – aga ma teen seda, sest muidu mu kodu haiseb ja vastasel juhul hakkavad kassid mulle tuppa sittuma, kes seda tahaks?

Samuti ei meeldi mulle näiteks nõusid pesta, aga kae nalja, ikka pesen.

Enam ei julge siia midagi kirjutada, mis kalleid kassivarjupaigatädisid ärritada võiks. Seega: Ma ARMASTAN kassisita koristamist. Samuti on üks mu suur lemmik kassi karvapallide kokku rookimine. Veel meeldib mulle lõigata Jossi küüsi, kui ta mu veene maha närib ja tõeline maiuspala mu elus on kasside poolt mänguhoos silmamunasse küünistatud saada.

For riil!

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Rents 6. oktoober 2012 at 15:31

  Ma ei saa aru, mis nad üldse tõmblevad, kassiabi on ju nii üleasustatud, uusi kasse pole kuskile panna, kui neile helistada ja öelda, et äkki viite minema siit mõne, hakatakse psühhoterrorit tegema, et inimene ikka ise neile kodu otsiks – ja nüüd ei taha ühte kassi tagasi anda kohta, kus tal oleks kõht täis ja keegi ta sitta (vingudes küll, mitte lauluga) koristaks.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 6. oktoober 2012 at 20:01

   Nad kardavad, et ehk ma Kure jälle vabadusse lasen äkki 🙁 Tal on praegu ka hoiukodus, mitte varjupaigas,