Uncategorized

Ma ei kuule sind

25. jaanuar 2006

Sa ei kuule mind, jou. Ä mina vä. Suva. Ma ei käinud koolis, heihei. Ühesõnaga ma magasin. Ma olin kurb sest ma ei saanud matemaatikas hiilata oma uute teadmistega. A huiii sain. Okei. Ma lähen varsti Liisu poole, õpetan talle matat. Ise võtan kaasa keemia vihiku ja õpiku. Ning, mata õpiku ja tv ja vihiku ja kalkulaatori. Ajaloos võtan ma vaid vihiku kaasa, sest õpik tal nagunii on. Ma mõtlen..mis mul veel õppida on? Ma siis õpin kõik Liisu pool ära, niikaua kuni ta matat pusib, hei. Okei, vene keeles pean ma piknikust jutustama:D? Ooookei, loodame et Liisu ema oskab vene keelt, haha. Ma tahan näha kuidas Liisu kala sureb:( Ta eile värises, täna sureb. VB.Maloodan et ta on elus. Ma tegin just Eesti keeles TVst ära harjutuse 74. Kirjutasin vihikusse ja puha. Nüüd ma helistan Liisule. Ta ei võta vastu. Ma siis täidan bioloogia selle lehevärgi ära. Ja siis proovin uuesti. Da. A mulle meenus et ma nägin unes et oli hääästi sur pidu vms. Hästi palju rahvast oli ja Maarja ameles kõigiga, ja mingi poiss pidevalt üritas mind ahistada, aga Liisu valavas mu järgi:D Ja siis ma ütlesin sellele poisile koguaeg “eiei” ja siis ta pidevalt vedas mind kuhugi ja pani uksi lukku. Mul on varsti PEAAEGU juba erootilised unenäod. Haha. Igatahes. See lõppes sellega , et kõik hakkas laulma seda “itsi bitsi spaiderit” tegelt see tuli mu pleilistist:( Ja siis ma ärkasin, nuux. Nüüd ma sain Liisu kätte ja lähen temakale. Hüvasti

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar