Uncategorized

hirmus imelik

12. veebruar 2006

Eile tuli Liisu minu poole. Ma ootasin teda nii kaua, et ma hakkasin vaatama The Sawd, täitsa nums film oli. Siis ma olin niizama veits segaduses.Liisu tuli, me vaatasime uuesti Sawd ja hiljem jälgis Liisu msnis seebikat. Me niizama Juhaniga lahku minemas, ja Hendrik niizama ” ma arvan et sa ei hooli minust enam..” ja kõik teised niizama..olemas. Igatahes, ma olin veidi kurb. Ja siis ma lõpetasin selle toimingu. Siis me vaatasime Butterfly Effecty. Seejärjel tuli mu ema. Nurm. Ahja, vahepeal rääkisin Liisule oma suurepärasest perest, heihoo. Ja mingiaeg vaatasime telkust filmi,ma ei mäleta üldse millest see oli. Aga ma läksin voodit tegema, ning jäin magama. Kurb. Hommikul oli Liisu jõudnud pesta juukseid ja meikida ja netis olla ja pildi reitti lisada. Igatahes. Me tegime pannkooke. St. ma tegin ühe ja Liisu ülejäänud. Siis jamasime moosidega ja läksime Laura kutsel linna. Seal oli palju rahvast. Laura ja Kerttu ja Jaan ja Juhan ja Artur ja Timo ja Georg ja Hendrik tuli ka. Asja nummi külg oli see, et Laura oli ainus kes mind embas ja noh, Juhanilt sain meeldiva lehvituse. Hea et me ühtegi sõna rääkisime või nii. Nurm. Igatahes, vähemalt sain ma Lauraga tsättida. Nurm. Me manustasime otsa kõik mu tubakatooted ja jõime ära mu kokakoola. Tegme pilte ka. Ma nägin välja kui laip, kes on olnud kuid surnud. Siis välja kaevatud ja pilte tegema hakatud. Oh seda joovastust, ma ei viitsi enam. Ma hakkan nüüd omale sünnaks mobla valima ja siis lähen teen teed ja singileiba ja söön kuni ma suren

ja ma kogemata bloogisi liisu bloogi ja ma olen lame ja ma ei näe mida ma selle kollasega kirjutan

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar