Uncategorized

“daki.elab.siin”

6. detsember 2007

Lugesin seda raamatut juba üsna jupp aega tagasi, aga nüüd suvatsen sellest veel kirjutada ka, selle kampaania tõttu. Seda raamatut lugedes oli lihtsalt mõte, et ” jeesus miks minul selliseid asju ei juhtu” Ma ei mõtle, et ma igatseksin hetke, kus mina küünarnukini peldikupotis käsi hoiaks. Pigem just seda, et juhtub koguaeg midagi, millest midagi põnevat ka rääkida on. Samas kohati võib jutust arvata et ta on umbes 12, aga noh, ka seda juhtub nii mõnelgi bloogial, seega pole sellest kah suuremat lugu.

Asja juures põnev lähenemine, on raamatu jagamine aastaaegadeks, mis olevat olulisem, kui asjade reaalselt juhtumise aeg. (Miks mina kunagi sellisele ideele ei tule? Ok lähen rebin depressioonist oma reieluu välja ja voolin sellest paari trummipulki )

Miskipärast tahtsin ma pärast raamatu lugemist dieeti pidada:(

VSJO! Lähen nüüd oma elu põnevamaks muutma ja solberdan vetsus või midagi

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar