Uncategorized

Liis on raudselt hullumeelne

13. veebruar 2006

Koolis oli alguses lame. Ma nägin haige välja ja ma värisesin nagu narkomaan, enesele teadmata põhjustel.Igatahes oli koolis külm ja lame. Aga venekeeles oli naljakas, tsättisime Piretiga niizama.Ja kui me sööma saime siis Anne-Liis surus oma näo söökla ukse vahele ja karjus Slaava vms. Seee on söögitädi nimi vist. Ja Grete vilgutas tuledega, ja üldse olid kõik nagu metslased, aga pole ka hullu. Uh, leim. A bios oli töö mingi sünnitamise ja raseduse ja sellise teema peale. Ma sain teada, et Joonas teab naiste sugurakkudest rohkem, kui ma aga pole ka hullu. A suva, ma vaatan mis õppida on ja siis ÕPIN;D ning siis teen kunsti töö valmis, sest superatakki mul on, kullakesed.
Siiski on lame. Neljapäeval läheme Liisi ja Madli ja Dariaga Ursulat taaskord vaatama ja enne seda teeme veskarit ja oleme niisama, ning laupäeval-pühapäevani on minu ja Liisi sünna, ning pühapäeval lähen ma arvatavasti Lauraga EMK-le. Nii nurm, hope to get on the TV, sajaga

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta laura 25. aprill 2010 at 08:35

  kui sa pole just meeletu apelsiini ja meeskoori fänn siis äkki jätaks selle nädalase emk vahele 😀

 • Avatar
  Vasta Mari 25. aprill 2010 at 08:35

  Haha, aga need on mu LEMMIK bändid:(

  ( süda hoiab rohkem meeskoori poole:) )