Uncategorized

oh what’s left to do

28. jaanuar 2007

Noh, eile tuli Sillu uuesti siia. Veits uaild, miks ma alati mingi surema kukun? Jea. Siis läksime haaberstisse ja saime Britaga kokku. Ootasime trolli, ja OOTAMA me jäimegi, NIII külm oli ja me surime maha sinna. Trollis rääkisime Jeesusest ja Zeusist jne. Jõudsime vabakale, OOTASIME trammi ja Brita tantsis nagu Sid. Siis jeaa, jõudsime Kuulsaali, kus ootas Kiku. Meile öeldi et aeg oli kella 8-ks ja et me peame ootama. OOOOLGU. Ootasime tund aega ja rääkisime lahedatel teemadel jou. Siis läksime üles. HUUUJ. Öeldi et aeg oli seitsmeks. hurrraaa. Noh, siis ikkagi saime 8 ajal mängima. Esimene kord võitis Sillu? ja siis Kiku? Igatahes, kokkuvõttes ownis Kiku meid kõiki. Ma olen NIII koba selles. Siis ahja, gabrieli jõime ka, suht fun. Siis läksin koju, huj sain netti. Magasin 12 tundi. NIIIIII HEA oli. Nüüdvanni ja siis Sillu manu.

Ahja, noh, uued teadmised on alati põnevad;) Hihi

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar