Uncategorized

Talk is rubbish

14. veebruar 2006

Ahfak. Ma tõesti LOOOOOOOODAN niiväga, et kui ma homme seda faking vereproovi lähen andma, siis selgub et mul on kollatõbi ja suhkruhaigus ja kümme erinevat viirust ja et ma peaks minema HAIGLASSE ( oh you all know how I love hospitals ) Ma olen nõus sinna minema, ja sinna surema kuni ma..suren. Pf. Hommikul ma magasin sisse. Läksin siis kooli, muidugi ma ei jõudnud keemia töööks. Aga jah, fakit. Mingi, matas polnud õpetajat, ma elueest lahendasin ülesandeid. Enne füüsikat otsustasin ma külastada kooliarsti, ainult selle põhjusega et Kiisu sunnib mind seda juba sajandat aastat tegema. Oh jah, see kuradi loll fakkkkkkkkiiiiiing arst sorkis ja mudis mu kõhtu niikaua et mul läks süda üli pahaks. Läksin siis füüsikasse. Kuna ma olin hilinenud tahtis õpetaja mind panna kontrolltööd kirjutama. Kuna ma keeldusin, sain ma ühe. Siis ma hakkasin värisema nagu narkomaan JÄLLE ja jooksin vetsu ja ropsisin. Kui ma tagasi tulin sain ma ühe. Sest ma ei palunud luba et klassist lahkuda. Ma olin nii rõõmus. Ma läksin uuesti vetsu. Läksin on tegelt väheöeldud, ma tormasin. Kui ma tagasi tulin siis MA SAIN VEEL ÜHE FAKING ÜHE. Mulle tundub, et kõik läheb lihtsalt nii hästi, et ma ei suuda seda kohe taluda. Siis ma läksin arsti juurde tagasi. Arst helistas mu emale ja rääkis kuidas mu magu ennast seedib vms. Kui see üldse ON magu, mis seedib. Igatahes, ma tulin koju ja niizama magasin, ja halasin veidi, sest mul on endast nii kuradima kahju. Ahja, arst saatis mind lastehaiglasse ülevaatusele. A huiiii lähen. Igatahes, ma homme lähen annan siis vereproovi ja ma loodan et nad võtavad seda 16 liitrit. ( Mailähe lastehaiglasse vaid hoopis polikliinikusse ) Igatahes, kõik kes seda loevad, on sunnitud mind lohutama, ma ei tea kuidas. Ma tahaks siia kirjutada kõik ropud sõnad, aga vaevalt see aitaks.

Head sõbrapäeva teile kõigile, ja et teil oleks nii vahva ja kaunis sõbrapäev nagu mul. Ausalt, mul on ta küll maailmaparim

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Blair 25. aprill 2010 at 08:35

    kallikene, loodan, et saad terveks. äkki peaksid rohkem sööma, vb. on selles asi. nagu ma näen siis sa jood õhtuti ainult teed ja sööd saia. ja riki kohukesi sööd ka

  • Avatar
    Vasta Mari 25. aprill 2010 at 08:35

    oh sa oled nii nums:*