Uncategorized

move bitch, get out the way HOE

8. mai 2010

441-9600920
Esiteks olen sunnitud kohe ära mainima, et ma olen tra juba nädal aega Reenat taluma pidand, ja on see alles üks pikk nädalavahetus olnud.
Kogu see kamm hakkas juba neljapäeval pihta. Valmistumine meie reisiks siis. Ehk siis Reena otsis maja pealt enda kõige rõvedamad riided välja ja me hakkasime minu poole trippima. (Ma muidugi olin ju teisipäevast saati tema pool konutanud, ära ka ei läinud) Tra ja kuna R. on nii aeglane, siis me jäime kolme minutiga rongist maha ja järgmine tuli alles poole tunni pärast. Ja seekord ei olnudki see mina, kes joomist algatas. Lippasime rõõmsalt siis alkoholipoodi, kus me seisime natuke šhokeeritud nägudega kinnise alkopoe uksetaga ja nähtavasti nägime nii mures ja traumeeritud välja, et üks lahke mees ütles meile, et neiud, tegelikult see on lahti küll, aga lihtsalt uks on teisel pool. Ja noh siis saime omale siidrid näppu ja läksime mäe peale jooma. Nagu Eestis oleks nah. Mina muidugi pidin silmanurgast mehi kiikama. Avalikult ei saanud. Siis hakkas R. lõugama, et ma muud ei tee kui vahin mehi nagu miskisugune kiimane lits:( Noh lõpuks jõime rongis edasi. (Tra siinkohal ma PEAN mainima, et me oleme praegu autos ja sõidame tagasi Sydney poole, ja R. suudab mind NIIIII närvi ajada:D Tra istub seal tagaistmel ja kaagutab midagi valgetest räpparitest ja kedagi üldse ei huvita ka ja ta ei jäänd vait ja siis ma viisakalt mainisin talle, et tra ole vait sest ma kirjutan ja ei viitsi ta sitta kuulata, mille peale ma sain sellise sõimurahe osaliseks, kuidas ma nagunii kirjutada ei oska:( ) Aga jah, siis me kõndisime korraks Lowst läbi, et ma rahhi saaks. Teepeal helistaski mulle ema, kes rääkis papast mulle ja siis ma ei olnud eriti rõõmus enam, aga noh mis ma ikka teha sain eks. Läksime siis insta ja ostsime kohe uued siidrid, lausa neli tükki ja kaanisime neist kaks minukal sisse. Isegi hambake oli vahelduse mõttes viisakas ja ei saatnudki R.i perse iga lause tagant. Ahja ja siis Liis ütles, et Rosin suri ka ära ja no tra siis oli insta mäkki minek, sest ma pidin leina märgiks ennast paksuks ikka sööma, muud moodi ei saa olla. Mingi 3 paiku keeras R. magama ära, sest me pidime järgmine päev kell 9 ärkama, aga mul ei tulnud und ju. Ja mida mul sital ikka paremat teha on, kui Silbega kella seitsmeni hommikul juttu puhuda(seekord me ei käinudki jutukas, tra ei teagi nüüd kas oleme ju ikka sünkroonis, või on see Sydney midagi muutunud. Tegin just insaidika, nii lahe olengi). Hommikul Tim ei raatsind meid üles ajada, sest me nii veetlevalt mõlemad hambad laiali magasime seal, nii et ta lasi meil lausa 11ni põõnata. Aga siis me pidime ikka ärkama ja nõnda hakkaski
ESIMENE PÄEV
Ma olin surmväsinud ja roomasime siis autosse, kus ma ei osanud midagi lahedamat teha, kui eelmise päeva siidriülejääke likvideerida. Ja noh mäkist pidi ikka ka läbi käima kaks korda, muidu ei anna süda ikka üldse rahu. Ja lõpuks jõudsime sellisesse toredasse maakolkakülla, mille nimi oli New Castle:O Seal viis Tim meid mingisugusele laadale, sest tal oli ju ometi vaja saada inffi mingite lehmade kohta. Aga jah ma sain sisalikku katsuda jaaaajaaa traktoreid vaadata ja kaamlitega pilti teha ja külastada infoletti kirjaga „weed information“.

Kõik olid nii kenad ja poseerisid ka mulle, niiet mis ma sitt ikka virisen. Ja siis käisime poest läbi ja Tim ostis tagasihoidlikud 765463957306948456 kotti süüa ja muidugi alksi tuli ka ikka sitaks osta ja nii me ka tegime. Ja see oli ainult tore, sest siis me saime järgnevad 4 tundi autos konsta juua. Lõpuks oli mu jalgeesine nii paksult siidripudeleid täis, et polnud isegi kuskile jalga toetada:( Lõpuks kui me Tambera Springsi jõudsime, mis on Timi farmist mingi 15 minta kaugusel, otsustas Tim, et ta tahab ka nüüd juua väheke ja me lippasime kohalikku baari, kus oli peale meie oli umbes täpselt 5 inimest, ja nagu hiljem selgus üks neist töötas seal. Rod siis noh. Hakkasime siis lampi piljardit mängima.
Alguses ma pidin R.iga paaris olema, mis oli väga random, sest nagu selgus hoiab tema esimest korda seda keppi käes. Ma ikka omasin paari hiilgehetke ka, tänu Laurile, keda ma siinkohal kohe tervitaksin ka. Aga jah, mina ei tea kuidas me ikka nii purju saime jääda. Hakkasime kohe kohalike aussi vanameestega picce tegema ja sõbrustama kõigiga, nii nagu jaksasime. Ja siis nagu ikka läksime umbes kella ühe paiku koju ja tegime autos räpipilte. Hiljem olin sunnitud R.-iga spoonima, sest jahe oli ju.
TEINE PÄEV
Niipea kui silmad lahti tegin oli surm silmade ees. Reaalselt, sest seal on mingi idikas lind, kes iga hommik vastu akent lendab. Korduvalt. IGA hommik! Ta on lihtsalt isane, ja kui ta enda peegeldust aknast näeb, siis ta süda ei anna rahu ja peab ju ometi kallale minema. Nii suur uni oli peal, aga Reena kilkas ju et tule õuuuee tule õõue VAATA mis ilm on. Ma lootsin mingit reieni lumehange, aga tegelt oli lihtsalt üübersoe. Nimelt vaata Sydneys on jumala külm olnud viimasel ajal, et see oli tõesti hea vaheldus. Tim muidugi tegi meile uhkelt hommikusööki ja mina patsutasin seal neid hobuseid ja olin elu üle rõõmus. Siis otsustas Tim, et meie peame ometi känguru nägema ja et ta viib meid kuskile national parki. Aga enne otsustas oma krundil ka tiirukese teha, et noh seal ka vahest mõni lippab ringi. Ja no see oli nii haige:D Family Guys on üks osa, kus suur punane tuletõrjeauto ajab kitse taga. Noh me nägime kaugelt ühte rõõmsalt ringi hüppamas ja oma asju ajamas, kui Tim võttis autoga kohalt ja ajas vaest kängurupoissi taga, kuni see aia peale koperdas ja komistas:( Ega see ilus ei olnud, ütlen kohe ära. Aga mida muud Mallu samal ajal tegi? Avas autoakna ja rõõmsalt tegin pilte sellest vaesest loomast:D Aga ei tegelt Tim üts et see oli vana loom või haige, sest nad üldiselt ikka ei peaks kukkuma, ja siis oli tast veeel rohkem kahju, mingit rauka ju ei hakkaks autoga taga ajama eksole? igatahes me jõudsime siis sinna rahvusparki aga see oli kinni juba pandud mingi neljast ja kell oli neli läbi ja siis me olime kurvad, aga Tim soovitas ikka küsima minna, et ehk saab korraks sisse kiigata. Ja näed saigi. Ja siis me nägime veelkord lamavaid kurusid, need niisama puhkasid ja lebotasid seal. Paar tükki olid oma aedikutest välja tunginud jõuga, ja hüplesid niisama ringi. Nats jube oli, sest kui nad ei liiguta, siis nad on küll tsut-tsut põki moodi, aga kallale ei tulnd näed, niiet pole hullu. Ja koaalat nägime ja dingosid ja emusid ja põhjapõtra(wtf) ja vombatipoega oma emmega ja sisalikke ja lindusid ja üldse tutvusime aussi loomadega niiet vähe polnd. Ja peale sellist toredat sündmust käisime me UUESTI laadal, aga see oli juba lahedam laat, kus olid lõbustuspargiatraktsioonid ja näomaalingud ja suhkruvatt ja hot-dogid ja miljon hobust ja huvitavad võistlused koertele muidugi kah. Tundsin ikka ennast sellise maakana, et ise ka ei usuks. A seal oli tsirkus ka muidu. Aga jah, siis tulime koju ära vastu õhtut ja küpsetasime…känguru:( Aga hea oli, ma ei kurdaks. Ja siis ei saand ju ka niisama istuda ja pidime ikka kohalikku kõrtsu tagasi roomama. Ja seekord R. muidugi hädaldas et ta ei saa ju nii palju juua, aga ajast ette tõtates ütlen kohe ära, et tra ta jõi ikka päris purju ennast. Nuttis ja jõi, nuttis ja jõi. Aga jah, seekord oli meil au olla ainsad kunded seal baaris ja siis me hakkasime Rodi kampa võttes piljardit mängima. Ma ja Rod olime rõõmsalt paaris ja siis me seal niimoodi juues mängisime ja kuritarvitasime jukeboxi. Ja muidugi väljaminek pole ju sama, kui Mariann ei saa ronida piljardilaua alla ja peale ja kõrvale ja siis seal selle kiiga kiimelda ja pilte teha. Aga ega Reena ka halvem polnud:D Rodiga sain ka bestikaks ja me võitsime umbes 90% ajast. Lõpuks Rod tõi isegi meile tasuta alksi ja elu oli nii ilus noh, et ise ka ei usuks, kui oma silmaga näinud ei oleks. Siis me läksime lõpuks ikka koju ära mingi kahe paiku, suva et baar tegelt kell 12 kinni pandi. Aga noh VIP olen, ei ole midagi parata nah. Siis ma ikka pidin purjus peaga ronima minibussi katusele, et levi otsida ja sealt alla kukkuma ja telefonis valetama et oh ei ma olen jumala kaine:D Ma kardan, et see ei olnud üldse usutav:( Aga jah magada ma ei saa eksole. Lõpuks olin ikka jälle mina see kes spoonida sai Reenaga:D
KOLMAS PÄEV
Hommikul ärgates oli no NII paha olla, et mainin kohe ära, et ma polnud kella viieni suuteline ennast normaalselt liigutama, sest süda oli paha ja kõik kohad valutasid ja mina imestasin, et huvitav kust ma kõik need sinikad sain. Aga ju siis busside otsast alla kukkumine sulle niimoodi teha võib. Ma olen ühel päeval nii hea pereema et süda läheb pahaks. Ise vaevlen pohmelli käes, aga ikka kuna sai lubatud küpsetasime kooki(mille hiljem sõi ära metskass, natuke) ja vahepeal läksin vannituppa mati peale kerra tõmbama ja vigisema. Ja natuke proovisin siidrit juua, sest Tim lubas et siis läheb paremaks aaga hui. Tra arvuti aku hakkab tühjaks saama. Itahaes niipea kui hea olla oli, siis oli jälle insta baari minek, kus sai tutvutud ka Davidiga kes kinkis mulle haruldase mündi. Nii armas vanamees oli. Reenat ka lohutas kui Mariann midagi halvasti ütles. A haha mullle tuli meelde et ma pean Reenat neiu Culleniks kutsuma surmani:D Ja jälle mängisime piljardit ja siis meie jälle Rodiga olime võidulainel. Ja jälle pidime tegema haigeid pilte ja jooma kuni enam ei jõudnud ja siis maha taha ja magama.
Ja nüüd ma olen nii nii väsind, sest mis ma sitt ikka teen kui magada ei saa, sest see kuradi idioodist lind iga hommik suitsiidselt ennast vastu akent taob ja kõik üles ajab. Täitsa sooda peast. Aga nüüd ma panen selle lolli arvuti kinni ja lasen silma looja.

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta mallu 8. mai 2010 at 18:07

    jah ja kus sa oled kui mul häda kõige suurem?

  • Avatar
    Vasta Rents 8. mai 2010 at 15:03

    Votvot, ütled küll, et ajan närvi, aga ikka tahad spoonida.