Uncategorized

you look like a fucking flamingo

15. märts 2006

Mulle tuli see lause bussis meelde. Ma naersin omaette nagu väärakas. Igatahes, läksin Henriga linna. Me olime veits krokodillikütid KÜTID. Da DA! Okei, ma ei eeldagi et keegi teine peale Henri aru saab;D Nii, me olime siis kompressoris. Kui me sealt lahkusime, siis ma nägin Markat ja Jürgenit ja Rasmust. Da da. Vapustav. Siis näitekas oli meid KUUS. Me mängisime haigeid mänge. Ma olin Anne Veski ja siis.. keegi veel.A Savisaar. Hihi. No naljakas oli. Ma sain õhupalli ka. A see läks bussis katki:( Ma oleks võinud selle siiski Liisile anda ja vastu saada pika õhupalli:(

RUMALRUMALRUMALRUMAL. Gaaaaad. Ma peaks sooritama massimõrva. Tapma aint ennast, a massimõrv kõlab paremini. Oh joy. Ma ei tea mis tea, ma olen nii kabi. daidõu öfreid to sliip ja siis frõufrõu hiir mi aut on ka hea:*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar