Uncategorized

” isegi mu surnud vanaisa on lõbusam kui sina “

26. märts 2006

pict0004_2-5800933
kolmapäev:

Läksime linna Hendrikuga. Da. Seal olid Juki i Elise i nende sõps mingi neiu ka. Mingi sõin rõvedat krevetisuppi da. Siis läksime H. issiga Pärnu. Olime veits rohus, siis objekti. Krissu oli seal. Varsti tulid kõik. Kassu ja jou. Ossu ja Tsäpi ja kõik. Pärt ka. Kiisu ka. Mingi, pidime minukale minema, a läksime hoopis Pärdi poole Sinti. Kiisu “täiega tahtis minna” Jube külm oli ja Kiisu silus juukseid. Pärdil oli nums koer. Vaatasin telkut- niizama. Alias ka. Nums. Ma ei mäleta muud peale selle et H. ei lasknud magada ja Kiisu ja ma võitsime Aliase. A kiisu tegi mulle jalamaššššššššššaaaši ka.

neljap:

Ärkasin kell 7. Kiisu i Krissu i mina lahkusime Sindist. Mingi piletit polnud ja külm oli. Mingi kodus peksin sliiipi jou? Ei ei. Papa vaatas salomeed kaks tundi. Mingiaeg jälle linna. Ma ei mäleta üldseee. Juuksuris olin ja ostsin asju ja koti. ja siis H. poole vaatasime fämiligaid ka- seal oli 12 inimest. Kassu ka jou. Siis ma läksin koju. Rauno oli minukal. Tsättisime ja rääkisime joomisest.Joy.

reede:

Mingi läksime Raunoga haiglasse, tõime papale rohtu. Siis H.-ga teatrikohvikusse ja niizama häng. Siis häälega tallinna. Kolm minta pidime vaid ootama jou. Siis see mees viis meid kompa lähistele ja siis seal oli rahvas. Mingi olime kompas ja siis saiakasse. Jou. Tiia ja Joosep hammustasid mind rinnast. Nurm. Jaan oli ka seal. Laura ja Kerttu kadusid üsna pea. Siis saime Krisiga kokku. Tiia tuli ka Krisi poole ja Marten tuli ” korraks vetsu ” Da. Mingi niizama panime kildu ja Tiia raseeris oma jalga ja oli nagu laps kommipoes. Ja tegi nalja ka naeris. Tegime veskarit ka. Tõmblesime. Naersime. Mängisime Krisiga mingi palliga. Jou. Vaatasime saag kahte. Siis mingi niiizama . Lõpuks olid Kris ja Tiia ussikesed. Enne nad släppisid üksteist. Sallidega. Ahja. värvisime huuli ja tegime musi teistele. Jürgenil oli ilus jälg. Krisi oma oli väärakas ja poolenesti kõrva peal:( Rabeles rä. Ma lõin jala ka ära- nuuks. Mingi niizama jou. Uh.

Laupäev:

Niizama ärkasin. Olin kohutav. Läksin koju. Siis linna. Tulin koju. Sain sõimata. Joy. Siis läks ema välja. Tuli tagasi. Sain uuesti. Siis mind heideti kodust välja jou. Tulin Maarja manu. Palav on. A mingi Jürgeniga sai ka otsa kõik see lust i rõõm jou.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar