Uncategorized

UUUUUH

5. aprill 2006

Näitekas oli suht nurm. Ma istusin enne seda bussis, kuulasin Tiia mp3-me ja mõtlesin ühest heast sõpsist. Da. Näitekas oli suht nums, mingi lugesime näidendit. Siis mingi, niizama. Peale näitekat nägin Rasmust ja Raigot ja Martenit ja Jürgenit ja Kerttut ja mingit..neiut. Tegime tubakatooteid (minuomi;D) ja Rasmus käppis mingit rõvedat vihmavarju. Siis ma tormasin ruttu bussile. A mingi kiilas mees tegi mulle silma ja näiteka juures on mendipesa. Da. Kodus sain oma probleemile kaudse, kuid ootšen nurmi lahenduse. Mõistus on indiid ammu kadunud, ja ma ei saa teda igatseda kui ma ta olemasolu ei mäleta. Its, ma olen saikõuuu. Suva, ma pole vähemalt ainus. Its. Ja noh, homme kell 11 päeval lähevad vanemad Tartusse, sealt otse Pärnu. Nad tulevad vist tagasi laupäeval. ÕUGAAD KUIDAS MA VIHKAN RAPLA GÜMNAASIUMI SISSEASTUMISKATSEID:( Nii kurppp- saatus on mu vastu, ja mul pole ikka notsusmaili. Kui kellegil on siis saatke. peaks magama minema, eiei. Enne vaatan sõpru.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar