Uncategorized

Muda sünna, muu pralle( I love skateboarding )

8. aprill 2006

Nu, eile. Olin koolis. Tulin viimasest tunnist ära. Mingi a koolis solvusin maarja peale. Da da. Mingi.. siis olin niizama kodus. Raisk ma ei mäleta midagi, see pidev joomine hävitab mu aju:D Igatahes. Tsättisin nagunii juhaniga. Ahjaa, mingi.. lakiteema8-):D Khm, siis läksin Tiia poole. Seal olime niizama. Veskar ja tee ja suits. Siis Muda poole. Alguses oli jamaaa, mingi, juua ei viitsinud vms. Siis hakkasime jooma. Oh my. Roomasime Lauraga maas. Võistlus oli. Jürgen ja Joosep ka võistlesid. Siis.. me võitsime.DA. Ja Tiia rääkis Myga ja viin oli rõve ja mingi doktor hausss. Da, siis igast nalja oli. Siis ma magasin ja ärkasin ja läksin Tiia poole Joosepiga. Mingi bussis oli naljakas. Joosep lõiii mind küünarnukiga. Tiia pool oli Elvis ja Marko. Tavai, suitsu, marmelaad, veskar, praemuna, nuudlid, keeks. JOY! Siis ma MG vestlustele.Suht nums oli. Liisu oli ka seal:* Siis läksin koju. Kiisuga linna taas. Seal olid HArdo ja Laura ja Laer ja Rait jne. Nurm. Siis sain Jaanuse ja Juhaniga kokku. Mingi, olime hessis. JAanus ootas 20 minta järjekorras. Siis läks Juhan, ta ei viitsinud. Läksime teise hessi, seal sõi siis Juhan. Hull soolapeki teema käis aina. Igatahes, siis läksime.. kõndisime.. aina kõndisime. Siis seisime raekojaplatsil ja niizama olime. Juhan sai suhu kommiga, iu ja its. Ja siis mingi, mäkke ei tahtnud keegi minna. Suva, läksime siis kompasse. Seal ma jõin viina, oh my. Juhan vaatas. et suvadüüd hoiab ta jalatsikarpppi ja noh, ei hoidnud. Siis läksime kompa ette, da. Seal ajas Juhan õlleklaasi ümber ja mingi düüd pakkus talle shoksi, da. Siis mingi mees lõhkus Juhani ümberaetud klaasi. Joy! Siis me läksime hessi, ma olin niii täis:( mingi, sibasin neil järgi ja vaikisin. Jaanus aina haavas mu tundeid:D Uh, siis hessis ma kõõlusin teisel korrusel nii alandavalt ja võtsin riideid äraa. Uh, mingi. tuiasin niiizama. Uhh. Siis läksime baltasse kus ma istusin maha.Rong läks ära. Ma istusin mujale maha ja olin maas 21 minutit. Mõeldes objektile, mis polnud üldse mu valduses. Nu da. Tulen koju, ema ja My on siin. Mõlemad naeravad, ma olen mingi ” jouu ” My viitas nilbustele. ” Oh sa jõudsid juust õigeks ajaks ” ja pani püksiluku kinni. A see on iseasi. Ma olin suhtimelik, suva. Varjusin oma tuppa. Siiamaani redutan siin ja kainenen ja tunnen ennast alandatuna ja siis üldse, tekivad igast plaanid. Eliisaga tsätin ka, me tahame. Ma nüüd uurin oma plaanide võimalikkust, uhh

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar