Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /var/blogi/www.mallukas.com/web/wp-content/plugins/zlick-paywall/zlick-payments.php on line 33

Warning: Constant WP_DEBUG_LOG already defined in /var/blogi/www.mallukas.com/web/wp-content/plugins/zlick-paywall/zlick-payments.php on line 34

Warning: Constant WP_DEBUG_DISPLAY already defined in /var/blogi/www.mallukas.com/web/wp-content/plugins/zlick-paywall/zlick-payments.php on line 37
Ma tahan..
Uncategorized

Ma tahan..

16. aprill 2006

marimari-8611264
..õlu, soojust, et keegi mu enesevalitsemist imetleks, et ma saaks ikka hakkama ka, et ma viitsiks kõike, et ma ei hulluks tema järele, et ma ennast süüüütaks, et ma mõistuse saaks, et ma MG sse sisse saaks, et ma 32. ka sisse saaks, et mul oleks lauluhääl, et ma saaks olla veits rahul, et kõik poleks nii keeruline, magada, et ma oleks inmlik, et ma suudaks oma mõtteid suunata, et ma õpiks rohkem, kõigiga sõps olla(hui), nalja saada, SURRA SURRA SURRA. Oih, läks käest ära.

Lex helistas ka mulle, nums

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar