Uncategorized

Say, say, say, say, say, say!

21. aprill 2006

No, koolis mul oli suht igav. Mul oli kõik peale keemia kokkuvõtte õpitud, joy! No ja siis mul oli jube külm ka. Ma tulin koju, ronisin vanni. Jubee eksaiting, da.Siis ma otsisin kraadiklaasi, leidsin hoopis maaja. Ma ei sirvinud seda..hui. Miks ma midagi ei mäleta, mis ma täna tegin? Igatahes, ma olen nii ill. See-selleks. Oeh, kodus ma vaatasin telekat ja valutasin pead. Tuli ema jutuga, miks sa suitsetad, sa ei tohi suitsetada jne. Oh rõõmu. Mul oli suva. Mõtlesin, et võiks muda poole minna, a sinna ei saa. Seega istun ma täna kodus. Tahaks mingi..kohvikusse minna, jou. Oh da! Ja muuseas, suvel peaks hakkama nalja saama, Vormsi saarel on üks nums koht. Ehk siis mingi.. trahter vms. Ja siis suveparlamendil üks neiu rääkis et ta sõbrannaga käis seal tööl. Et JUBE naljakas oli, ja üldse nums. Ja mulle meenus täna see jutt. Ja mõtlesin, et suvi on veits sisutühi, ja et peaks seda värkki uurima. Ja uurisin, ja see eideke helistas mulle. Ja oh joovastust, me saame sinna;D Heihei. Et siis, da. Ma tahaks juba.. Igatahes, ma tahaks hessi vms minna. Ah, ma ei tea ja mu silmad kipitavad, oh püha palle. Uuriks nüüd malevavärkke ka, saaks lustlik. Jei. Jube kui külm mul on. Ma nüüd keedan omale vaaditäie teed, ja siis lähen vist õue? A ma ei tea ka. Ma hakkan nüüd inkat tegema, heihoo.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar