Uncategorized

i’m high enough of all the waiting

8. november 2006

Koolis sain Britalt sellise ignoori peale, aga oh well. Laine Mäe tunnis olin tubli ja üritasin elu eest kaasa vihuda:( Siis muusikas passisin tühja ja rääkisinn Kikuga kuidas elu sakib ja luwwi ple. Liina oli täna jälle nii nunnu, ainuke kes mind kuulata viitsis:( Robin ja Petra läksid ka lahku. Meie klassi neljast paarist on järgi.. null. Oh well. Eesti keeles ajas Martin mind niiii närvi. Ma ütlesin talle iga sekund et ta oleks vait või käituks nagu inimene. P. keeles samuti. Oh well.

Alles said filmiproovid läbi ja nüüd hakkavad betikaproovid. Betti Alveri luulekonkurss vms, kus me teeme etenduse. Ja kuna homme on proov, siis mai saa Sillu ja CO-ga kinno minna, oh tuska:( Aga no oh well, mul on mingi kella kaheksani proovid.

Asjad mida ma pean täna tegema, et ma ei unustaks:
* Geo KT-ks õppima!
* P.keeles käänded pähe õppima, oh well et mul neid POLE. Sõnad ka. Ja lugema ka.
* Teatriprooviks luuletuse pähe tuupima.

Tänks Maarjamusi et sa mu tuju nii heaks tegid:( (L)

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maarja 25. aprill 2010 at 08:36

    jõime end nii kasti, kiisu