Uncategorized

lumi pakib ja karud kaklevad

28. detsember 2006

Jõulud olid nagu nad olid. Ma istusin Kohlas, sain kraami ja igatsesin NII väga Sillut. Kui me sealt tulema saime, olime me Pärnus, kus oli veel sugulasi. Oh püha õnn ja rõõm. My küsis kas ma tegin vetsus suitsu ja puha, huj tegin. Siis ta ütles et ma maha jätaks. Noja. Teisipäeval läksin Margega linna. Käisime söömas ja niizama pralletamas. Siis läksin koju ja avastasin et Tiina ja My on pralletanud Tallinna tagasi. Kolmapäeval tuli Liis Pärnusse. Naljakas oli.Alguses olime tunde objektis, seejärel läksime sööma. Salat kadakmarjadega, IU. Tegelt sõime pitsat ka:O. Siis läksime minukale. Rauno tuli ka. Jõime Rene pool ühtäkki kiss caribat, vaatasime lamedat filmi jaaaa mina mässasin rene õega. Siis läksime Liisiga minukale kus me jõime ohjeldamatult gabrieli ja naersime ja arutasime tähtsate teemade üle. See oli NII naljakas. Silluga rääkisin ja emaga ja Jürgeniga oma 40 minta. Mai mäleta suurt midagi peale ” headööd sugar” ja ” TAHAN!!!!!!!!!!!!! TAHAN KINKI” ja midagi oli nagunii veel:D Ah see teema et pärnakad ütlevad et lumi pakib, ja karud ju kaklevad mitte ei müra? Täna ärkasime Liisiga kell 10. Mul oli pohmakas. Oh well. Läksime lnnast läbi ja tahtsime väga Tln hääletada. Aga huj. See ei olnud nii kerge. Ostsime jooooksuga pitsa, sõime peatuses nagu sead ja läksime bussile. 19 oli vaja, aga ma arvasin et 40:( Suva, saime õige bussi peale. Siis ei saand ühte mintagi hääletatud kui saime autole. See pidi hullult meid viima tallina, a huj, saime märjamaale. Suva, sealt saime kohe teisele autole, kes tõi meid baltasse välja, kuigi tal polnud vaja. Siis kompa oli täis. Läksime energiasse. Kikumusi ja Jonmusi tulid kaaa!! ja Pireeet ja SILLLUUUUU niipalju musisid korraga. Siis tulid veel laura ja juki ja matsa ja liisu. Hell jea. Naljakas oli linnas ka. Siis tulime Silluga minukale. Armastan teda täpselt pealaest jalatallani. Rääkisime kenadel teemadel, ja vaatsime käskjanna dokfilmi. Pohhuj, Lauri suudab umbes poole sekundiga mu tuju halvaks teha. Või noh, mitte enam heaks. Mõnikord suudab Lauri vastupidi ka. Õnn ja rõõõõm. Pohhuj, tuju on tagasi, pralle. Riki on nunnu

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar