Uncategorized

i know

25. jaanuar 2007

Kooli jäin hiljaks. 10 minutit enne tunnilõppu jõudsime inkasse, koos Kikuga, kelle ma leidsin istumast teisel korrusel. Hihi. Noh jah. Siis tuli ajalugu, kus ma hakkasin Siirit vihkama, sest ta meenutas õpetajale, et mina ja Kiku pidime õpetajad olema. Jea. Olimegi siis, ei virisenud. Mingi 15 minta vms. Tark lause minupoolt tuli siis, kui keegi küsis, et miks kirjutati trooja sõjast raamat, kui keegi ei teagi 100% kas nii oli päriselt ka. Ja ma vastasin: ” Noh, piibel on ka suur ja paks raamat, ometi keegi ei tea kas Jeesus olemas oli” Jea. Lugesin siis Sillu antud piiblit ka. See oli NII naljakas. Mingi kuningas saatis mingi mehe mingit rahvast ära needma. Jumal ei tahtnud lasta sellel juhtuda, ja ta saatis ingli meest peatama. 3 korda langes ingel mehe eesli ette, kuid mees lõi eeslit ja eesel pidi edasi astuma. Kolmandal korral heitis eesel põlvili ja küsis: Mida ma sulle teinud olen, et sa mind kolmandat korda lööd:((((((((((( Kõrval oli nii nunnu pilt eeslist ka. Jeesus laiutab igal pildil miskipärast käsi. Vb tal on käed liigesest väljas. Igatahes. Siis tuli.. Kirjandus. Seal huj tegin midagi,siis uuesti inka, kus õppisime sõnu : bordell- cathouse ja hoor- hoocker jea. Siis oli kunagi mata, mis oli igav. Aga teises ajalootunnis sai nalja. Peksime üksteist Kikuga. JEaa. Nukimäng mängisime. Täna ma mõistsin miks poisid nalja pärast kaklevad.. SEE ON LÕBUS. Max vaatas tagapingist et ma haiget ei saaks ja lubas muidu Kikut peksta:D Igatahes, ühel hetkel avastasin, et mu parema käe väike näpp on kõver ja paistes ja valus. Jeaa. see oli nii naljakas. Läksin siis kooliarsti juurde, kes pani mulle nii kõvasti sideme, et käsi läks siniseks. Sundis traumapunkti ka minema. Jea. Läksin siis peale kooli Tiina ja My’ga. Jeaaaa. JUBE. Ma hakkasin NUTMA seal. Nii rõve oli. Tegin ukse lahti ja seal oli kanderaamiga mees ja voolikute ja masinate all, NIIIIIIIIIII rõve. Pluss hordidega ratastoole IUUUUU. Ja ringi tuiasid mingid surevad vanamehed ja ma ei julgenud istuda ega toetada sest jumal teab mis surija seal enne olnud on. IUUUUUUU. Ma ei saand ust ka lahti, sest ma ei tahtnud seda katsuda, seega ma ootasin kuni keegi ees läheb:D Luu katki polnud, ainult kaks mõrakest, kipsi ei pandud jeeee. Igatahes, siis My mõnitas mind ja ma nutsin autos veel rohkem:( Ta ütles et sünnaks üürime mulle palati ja mulle ja mu sõpsidele kõigile kargud ja puhast piiritust. Iu. Igatahes. Siis läksime šaslõkki sööma. Huj tahtsin- ikka läksime.Siis tuli koju, vahetasin riideid ja Sillu tuli hurraaa

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar