Uncategorized

vastik perearstikeskus:(

19. veebruar 2007

Eile lippas siia Hardo, kes põetas mind kuidas jaksas. Tegi teed ja tõi burxi ja rääkisime eluvajalikel teemadel ja vaatasime telekat ja naersime. Pöörfi. Köök on jääkülm nagu siberis, sest aken oli ööläbi lahti:( r0pzorz. Kikut nakatasin ka:/ Nüüd see vana libu on haige, vitt küll, sorri Kikkzzxx. Ühesõnaga on mul ülemiste hingamisteede põletik, mis ei ole keerulisem nimi nohule:D Jjjjea. Peaks arsti juurde minema, aga ükski libu ei võta telefoni vastu:@ Roppzzors. Da da. Kell 4 pean proovi minema. Seega on mul kolm ja pool tundi aega ennast korda teha, minna Hardoga kliinikusse ja hessi peab ka minema või mäkki sest me sureme nälga muidu, peaks meikima 7 tundi et inimese moodi välja näha.

Mika- Grace Kelly
Roxette- How do you do

JAAA

suva et Mika kõlab kui vene räppar

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar