Uncategorized

keebu

6. mai 2007

Eilne Henri sünna oli talutav vaid tänu Brits-musile. Meil sai omakeskis hirmus palju nalja. Pärast saiime Mikuga koju, emaga kodus olime purjus ja arutasime kuidas osad on sündinud munnideks PL ( paha lugu ) ja muudest asjadest. Eelnevalt pani Maarja näkku, aaga andestame. Täna sain korra Hendrikuga kokku ja olin tööl, Liis oli ka seal. NIIII sitt olla oli, et ise ka ei usuks. Mõtlesin, et jään haigeks. Seega olin ma sunnitud tulema töölt ära ja minema Sillu poole, sest kui ma haigeks jään ja tema ka on, siis me ei näeks ju:O ühesõnaga tegin seda. Kraadisin ennast seal 667 korda, aga palavikuni ei küündinud:( Praegu olen kodus ja sitt on olla ja tahaks Silluga aega viita ja lugeda seda põnevat raamatut.

Ps. Keebu on lahe nimi

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar