Uncategorized

põhimõtteliselt…

4. detsember 2007

…põhimõtteliselt on nii, et ma oleks nagu kümnekordselt lõhestunud inimene. Ma tean et ma peaks õppima, ometi ma ei lähe kooligi. Ma tean, et ma peaks rohkem välja näitama enda huvi oma sõbrannade vastu, aga ma tean ka seda et mind üldiselt huvitab rohkem midagi uut, ja keegi kellega pole ammu suhelnud. Kui alatu minust. Põhimõtteliselt on mul kinnisidee, et kõik peaksid arvama et minu ja Sillu suhe on maailmapöörfim, ja olen ebameeldivalt üllatunud, kui ma leian et keegi nii ei arva. Pff, mitte miski ei saa pöörfi olla. See on võimatu. Sa võid omada absoluutselt kõike, eluarmastust, maja, tööd , mida sa armastad, aga raudselt on sul üks jalg puudu või midagi. Tahaks et ma teaksin mida ma elult tahan tulevikus ja ma tahan et ma teaksin kes mu praegusest elust ka seal sees on. On tobe luua illusiooni, et kõik nad. Kõige rohkem kardan ma, et kunagi mul pole enam Sillut. Raudselt ise nussin selle kuidagi ära, ei tea kuidas, aga kuidagi kindlasti. Üle mõistuse lihtsalt, aga ma flipiiiiiiin niiiii väga. A muidu kopp on ees sellest ka, kuidas mul on umbes null sõbrannat. Brital on Mirjam ja kõik ta muud ustavad padruugad, ma saan alati kõigest viimasena teada, ja olen maailma suurim heidik. Ma ei tea, aga ma ei viitsi tõesti iga asja peale uurima hakata et” oh mis te rääkisite” ma eeldan, et mu sõbrannad räägiks mulle ise. A ja Liis. Liis nagu kohati on mulle olemas, ja ta kuulab mind ja ta räägib mulle kaa üht koma teist, kuid ta ei räägi kunagi mulle ausalt mida ta tunneb. Ma lihtsalt tean, et ta alati ilustab mulle oma juttu, seda on aru saada. Ja ma ei saa inimest sundida endaga aus olema, ei saa lihtsalt. Ja Maarjat pole enam, juba päris tükk aega, seda tean ma ka. Pfff, kedagi pole peale silveri, kes ka nagunii kunagi ära kaob ja minust saab maailma suurim heidik, kellel on sitt töökoht, sest ma ei viitsi õppida. Ma elan mingi alkohoolikust wannabe võimuka mehega kes mind vabal ajal peksab, ja kasvatan kolmandat last vaesuses, sest esimesed kaks on sotsiaalabi mult ära võtnud. Lihtsalt nagu keegi LIHTSALT helistage mulle ja make my day. Nagu niiisama helistage

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta R.V. 18. veebruar 2017 at 22:25

    “Pff, mitte miski ei saa pöörfi olla. See on võimatu. Sa võid omada absoluutselt kõike, eluarmastust, maja, tööd , mida sa armastad, aga raudselt on sul üks jalg puudu või midagi.” 😀 😀 😀 😀 😀