Uncategorized

this is why i’m hot

13. mai 2007

Sesmõttes et reedel ma kooli ei läinud, mul oli halb olla. Siis tuli Sillumusi siia ja me suundusime Raija poole, kus oli keskmine Eesti läbu, kus Raija end täis ropsis ja Lauri tegi imelikke asju nagu alati ja Criss sõi pähkleid ja Maarja oli nunnu ja Sillu armastusväärne. Õika ossid olid kaa, jaa meeldis(A) Jea, Raija ajas nad ära, kui ta veel elusam oli. Siis tulime Silluga minukale, mu papa oli kaa siiin:P Hommikul läksime Silluga koos vannituppa, sest ta vaatas miskipärast kuidas ma ennast meigin, ja Eva arvas et me läksime koos dušši alla:D jjjea,meeldis. Siis lippasin ikka tööle, kus ma olin lausa kella kuueni. Peale seda läksin Liisiga shoppama, mille tulemusel sain emale kingi ” salenemise saladused:D ” ja siis endale koti ja pluusikeskese. Siis tulime minukale,vaatasime Helesinist Laguuni ja jõime veits. Siis jäime magama ja noh hommikul roomasin JÄLLE töööle:( mngi niisama 10 tundi seal konutada, ma mõtlesin et ma suren maha. Ei meeldinud:( Aga sain taaskord raha., VIHKAN raha saada sest ma kulutan selle ära:( Ei taha niisama kulutada:(
Ikka teen seda. Nüüd ma ei saa hingata. NAGU AUSALT, ma vist suren..

Riki tuli just minu juurde ja ütles et mul on suured tissid, kui haige:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar