Uncategorized

saab vast tore õhtu olema

31. detsember 2021

Ma ei tea, mis teie õhtused plaanid on, aga meie veedame tänase õhtu kuue täiskasvanu ja KAHEKSA lapsega, niiet…saab lõbus olema. Mari vist valmistub päris tõsiselt pikaks pidustuseks, sest kell on 12:41 kui ma neid ridu kirjutan ja ta ikka veel magab. Kuna ta oli eile ainuke laps kodus, siis lunis ta välja loa üleval olla täpselt nii kaua kuni ta tahab. Mul pole õrna aimugi, mis kellani ta siis ärkvel oli, sest mina magasin ilmselt juba ammu. Seega ei ole täna loota ka seda, et lapsed mingi hetk ise magama jäävad.

Aga noh, pidupäev on pidupäev, seega las nad siis ka hängivad, nad ka inimesed.

Ma teen jälle vana head pork bellyt ja kartuleid, Mimosast tellisin snäkivaagnad ja võileivatordi kalaga. Lapsed söövad ilmselt niisama krõpsu ja isegi raketid on ostetud, seega saab ilmselt olema päris vanaaastaõhtune õhtu.

Muidugi on mul täna jälle see lõhestunud isiksuse värk, sest ühest küljest oleks ju mugavam ja tsillim pidu pidada ilma lasteta, aga samas eelmisel aastal ma olin ilma nendeta ja ma mõtlesin pool õhtut, kui tore neil oleks kaua üleval olla ja ilutulestikku vaadata. Ilmselt tuleb lihtsalt üks lärmakas õhtu, sorri, naabrid.

Mis teie täna teete? Olete kodus? Lähete peole?

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta ML 1. jaanuar 2022 at 11:16

    Haige olin koos pisema lapsega. Õnneks olin plaaninud ahjus ribi teha, selle tegi mees valmis. Kartuleid ta koorida ei tahtnud, sai laste rõõmuks friikaid tehtud. Singirullid ja täidetud munad tegi mees valmis kuni ma poolunes diivanil külitasin. Marinaadis liha tegin eelmisel päeval valmis ja magustoiduks tegi vanem tüdruk muffineid. Kell 00 me pisemaga vaatasime aknast ilutulestikku, teised läksid õue. Ma olen ühel korral aastavahetusel olnud ilma ühe lapseta ja niiiiiiii igatsesin teda. Never again! Nüüd juba aastaid meil kombeks kodus olla ja külalisi võõrustada. Seekord ei tulnud kedagi, sest me haiged. Vaatamata sellele oli väga mõnus õhtu meil omaette ☺️

  • Avatar
    Vasta Liana 1. jaanuar 2022 at 00:04

    Head uut aastat Mallu, tänud toreda sisu eest!

  • Avatar
    Vasta Naaber 31. detsember 2021 at 18:22

    Tänks ilutulestiku eest! Naaber, kelle vana kass lõpetab hoolimata rahustitest ilmselt kiirabis. Saaksite ehk vähemalt kuskile majadest kaugemale minna? Tavaliselt lastakse Sagro kandis. Enda järelt kestad ka ära koristada. Muidu ilusat aasta lõppu ja uue algust!

  • Avatar
    Vasta Helen 31. detsember 2021 at 16:48

    Lapsel esimene aastavahetus ja tema jäi haigeks? 38 palavikku pole enne olnud ka,minul mehega hirm ja lapsel ilmselt väga paha olla… Tore aasta lõpp:) Kui keegi oskab soovitada 11-kuusele head ravi köha-nohu-palaviku vastu,olen suur kõrv. Teeme auru,määrin hustagili,nina loputan ja tõmban rhinomeriga.. zyrtecit annan 2x päevas ja palavikku alandan siirupiga..

  • Avatar
    Vasta Triin 31. detsember 2021 at 16:00

    Olid ka toredad plaanid plaanis, aga beebi kõhuviiruses nii et oleme kodused ja teeme lihtsalt palju head süüa ja püüame ülesöönud kõhuga keskkööni vastu pidada et aknast paar pauku vaadata. Ei ole siia aasta lõppu tervist antud minu perele. Aga ehk better luck next year ?

  • Avatar
    Vasta Brigita 31. detsember 2021 at 15:35

    Täna õnneks öörahu ei kehti, seega las need naabrid olla ?

  • Avatar
    Vasta Mustikas 31. detsember 2021 at 14:50

    Olen haige, mees on ka, laps suht terve juba. Tuleb epic läbu. Mul juba praegu samm sassis, silm sirkel-nina vinkel.

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. detsember 2021 at 15:11

      samas saad lihtsalt rahus lamada 😀

  • Avatar
    Vasta Kädi 31. detsember 2021 at 14:32

    Meie vallas tehakse kell 18.00 ilutulestik, siis on plaan sinna vaatama minna. Peale seda tulla koju hakata valmistama õhtust lauda ette ja siis visata lebosse ja lihtsalt jõllitada seda kella, millal saaks riide panna ja pauku teha ?(on olemas väiksed tglt, mis ei teegi pauku) … Minu meelest iga aasta kõige hullem on selle kella jõllitamine ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. detsember 2021 at 15:13

      18.00 on jumala normaalne aeg ilutulestikuks, saavad lapsed ka vaadata jne 😀

    • Avatar
      Vasta A. 1. jaanuar 2022 at 14:33

      Minu arust ka 😀 mul see aasta oli juba kl 21 selline uni ja väss peal et oleks magama ära keeranud aga poja pärast püsisin ikka vapralt üleval.

  • Avatar
    Vasta Hh 31. detsember 2021 at 14:24

    Null plaani, kuna mu plaanidele tõmmati vesi peale. Siuke tunne, et tra ma ei teegi mitte midagi. Samas tahaks juua. Pildituks 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. detsember 2021 at 15:15

      no plaanideta pildituks joomine on ka alati variant 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 31. detsember 2021 at 14:08

    Sama – eelmine aasta olin lasteta ja see aasta võtan lapsed ja lähme mu sugulase juurde.. Toatäis lapsi seekord aasta lõpetuseks ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. detsember 2021 at 15:14

      ehk siis sama saatus mis mul 😀

  • Avatar
    Vasta B 31. detsember 2021 at 14:07

    Kõhugripp 3ndat päeva. Aina si….n
    Sees midagi ei püsi nii, et hea on olla dieedil

    • Mallu
      Vasta Mallu 31. detsember 2021 at 15:13

      selle kohta ütleks ma “fitness is your passion” 😀

    • Avatar
      Vasta Morgie 31. detsember 2021 at 21:36

      Mina näen selle kommentaari all Mezymi toidulisandi reklaami, mille sloganiks on: kergem tunne pärast seedimist. ?