Uncategorized

kurrmurr

27. aprill 2008

http://triangel.wordpress.com/2008/04/27/oh-jah-2/

vähemalt keegi on sama nördinud kui mina. pean tõdema, et kiku lauluvalik ei olnud just jah kõige.. tabavam, sest teiste lood olid kuidagi löövamad. aga kiku on nii armas oma pisikese närveldamisega ja oma nummidusega, nagu mainiti.

No see lugu ka, et reedel oli Sillu siin, oiooiiioii nii tore ja ilus ja kaunis ja maailmaparim on ta! Noh ja laup kohe vara läksin Maarjaga pärnusse, kogu tee autos oleks tahtnud natsa oksendada, aga ei ole hullu. Siis olime Pärnu kodumessil ja hankisime incognitole püsikliente:( Kui keegi mu sõpsidest leiab enda postkastist sellise firma kirja, siis teadke, et te olete nüüd püsikliendid:( Sry. Ja peale tööd jõime maarjaga ennast natsa svipsi siidrist ja laulsime õues täiest kõrist ja läksime tuppa magama. Täna oli jälle töö, aga vahepeal viilisime ja läksime hessi sööma:D Aga see oli normaalne. Ja siis ma tulin koju ja minu tibulinnu tuli ka siia ja mul on nii loid olla, aga ta on maailmaparim. Ja päeva geniaalseim idee- lastetoa asemel loomatuba. Meil silluga läheb sinna siil, donnad, orav ja koer. Ja ahv, aga seda mai öelnud sibele enne 😛 Üldse ma ei suuda ikka veel muust mõelda, kui seda, et meeldib et mul Sillu on!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja vastik ikka ka et Kiku välja langes, minu musi on ikka:(      / ja sillu /

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Paula 25. aprill 2010 at 08:36

  -Masendav, Kristjan oli mu ainus favoriit 🙁

  -Kus sa tööl käid?

  -Armas, et sa Silluga jälle koos oled 🙂

 • Avatar
  Vasta mallu 25. aprill 2010 at 08:36

  – Kiku on lahe:(

  – Me olime sõbrannaga OÜ Hearuum reklaamitegijad üheks nvks.

  – Sillu on armas:(