Uncategorized

toreduse ahel

30. aprill 2008

No vaata, kui ma täna juba sain ilusad prantsuse maniküüriga küüned, siis oleks ju loogiline, et mul on midagi ilusat selga vaja ? Eksole! Seega ma pidin minema Kristiinesse ja soetama endale mustad kingad ja heleroosa pluusi. Kohe hakkas veel parem olla… Ja mina veel imestan kuhu raha kaob:( Aga igatahes, kui päev on ilus, läheb ta veel ilusamaks. Ehk siis kui ma sain teada, et silllu tuleb siia, siis ma tegin toa korda. Voltisin ta magamislühkarid kokku ja panin padja alla. Tõmbasin lina hästi sirgu, nagu silbele meeldib, panin küünla põlema, viskasin lohakil olevad riided kappi, pühkisin maast donna sööki kokku, kohe lähen lakin ära varbaküüned ja siis teen midagi endale süüa ka, sest täna olen manustand vaid kommi ja ühe hot dogi. Ja mõelda- äkki sillu ka tahab miskit kui ta tuleeeb. peaks donna ka ära puhastama, siis oleks pöörf, a ma ple:P

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar