Uncategorized

maailma toredaim taksojuht

28. detsember 2014

Eile käisime Kardoga Triinu Liisil külas jõulusöömaajal ja loomulikult tahtsime me Üllet ja Petsi ka näha. Kuidas see võimalik on, et nad põhimõtteliselt ainult ühe nädalaga nii suureks kasvanud on? Näitan teile ühte Triinu tehtud pilti – NII ARMAS! Ülle ja Pets on ikka leidnud endale kõige parema kodu, mis nad iial leida oleks võinud.

10383555_817238085000408_8479550237596572678_n-9701438Ühesõnaga, plaanis oli natukene süüa ja glögi juua ja siis koju ära tulla, aga tegelikult jätkus meil juttu ja aliasemängu pea kella kuueni hommikul! Ma ei mäletanudki, millal ma viimati nii kaua üleval olin, sest enamasti olen ma harjunud sellisel ajal üles ärkama. Ma poleks isegi veel siis tahtnud koju tulla, aga mulle meenus, et üks väike präänik ärkab nii ehk naa hommikul üles ja nõnda oleks adekvaatne vähemalt paar tundi enne seda und saada.

Meil joppas ja saime suhteliselt kiiresti takso, kus selgus, et meile joppas ka maailma kõige lahedaim taksojuht. Ta andis mulle esiteks väga head nõu ühe projektiga, mida ma varsti tegema hakkan, rääkis meile oma lastelastest ja jagas elutarkusi laste ja nende armastamise osakonnast. Kui me kohale jõudsime, siis näitas ta meile oma kaksikutest lapselaste pilte (tal oli neid nii palju!) ja rääkis nii armsalt, nagu tõeline vanaisa, kuidas talle ikka meeldib neid lapselapsi kudrutada ja külla kutsuda.

Näiteks pajatas ta, kuidas ta lapselastele jõuluvana tegi. Palus neil minna magamistuppa ja vaadata taevasse, et tänapäeva moderne jõuluvana tuleb ju hoopis raketiga ja kui nende kingid tuppa tulevad, siis peaks taevas üks sähvatus tulema. Nii kaua kuni lapselapsed taevast vahtisid, ladus tema kuusealuse kinke täis.

Lihavõtete ajal saabusid lapselapsed ootamatult külla ja vaene vanaisa ei jõudnudki veel komme kuskile ära peita. Siis udjas ta lapsed kiiresti käsi pesema ja ise toppis samal ajal tagatoas oleva suure mängujänese aluse komme täis. “Nad iga kord kontrollivad nüüd sinna jänese alla,” naeris ta.

Kohale jõudes vaatasin ma ta nimekaarti – Tõnis Angel. Tõeline ingel on selline vanaisa ikka oma lastelastele küll 🙂 Niiet kes Marabu taksoga sõidab, siis hoidke pilk peal, ehk saate ka selle ekstreemselt toreda ja sõbraliku mehega sõita!

Loe ka neid postitusi!

5 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Lugeja 29. detsember 2014 at 20:14

  Mallukas kuuuule, mul ei näita üldse sinu uusi postitusi… Ma ei tea, miks. Nagu kui keegi lingib siis näen aga kui sinu lehele lähen siis näitab mingit vana vana postitust ainult.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. detsember 2014 at 20:30

   Kas refresh ka ei aita? Sellisel juhul soovitan sul FBis liituda malluka lehega, seal on iga uue posti lingid. Probleem seisneb selles, et mu blogi on katki 🙁 Aga jaanuaris hakatakse seda parandama ja siis jälle näete kõike 🙂

 • Avatar
  Vasta Preili 29. detsember 2014 at 16:50

  Vaata vaid – kirjutad midagi negatiivset, on kanakari kohe kõris, et jumala eest, miks sa vingud ja halad kogu aeg, oled nõme mõrd jne (võib-olla sõnastusega panin mööda, aga point on sama, eks); kirjutad aga midagi nii ilusat ja toredat, on ainult üks inimene, kes kaasa rõõmustab. Või kaks – minul läks ka meel hulga rõõmsamaks!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 29. detsember 2014 at 16:52

   Ah, see nii tavaline, et ei pane tähelegi enam 😀

 • Avatar
  Vasta oeh 29. detsember 2014 at 10:55

  Nii hea ja soe tunne tuleb kohe südamesse..