Uncategorized

kajakad ja muud loomad

14. juuni 2008

nagu ma kunagi kirjutasin, vaatasin ma mingi paar nädalat tagasi netist kõik meeleheitel koduperenaiste osad ära, ja kui need otsa said siis ma olin hirmus kurb. noh selle tõttu, et kui ma tööl olen siis ma ei näe ühtegi õhtust seebikat ega sarja ega filmi ja siis mõnikord on ilus naudiskleda neid sarju üksinda ja teega. ja täna kui sillu siin oli, siis telkust tuli mingi vana osa grey anatoomiat ja siis mulle meenus kui vägaa ma seda sarja armastan. issand ma nutan iga osa keskel korra ja lõpus ka kindlasti ja mõtlen et MIKS oo MIKS meridith on idikas ja ei vali loomaarsti asemel oma McDreamyt?! Ta on palju kenaam ja tal on tumedad juuksed, mis on alati pluss, ja noh tal on habe:( Mul on viimasel ajal habemetega mingi teema ma olen avastanud:/ Igatahes Silver on minu McDreamy! Ainult seda viimast lauset tegelt enne tulingi kirjutama:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar