Uncategorized

haha

9. veebruar 2009

Kuna Laura pole praegu msnis, siis ma kirjutan siia enda haigest unenäost:D Igatahes olukord oli selline, et ma olin Pärnus ja mul polnud jalanõusid, sest ma andsin need mingile piffile. Ja mul oli palju kotte ka käes ja suht sitt oli trippida. Sain korraks Margega kokku, kes andis mulle liitri enda tehtud kookose/maasika lõhnaõli ja 3000 mingit rahaühikut. Aga sellest jalanõude jaoks ei piisand. Siis ma helistasin Laurale ja küsisin et kuhu ta täna 1000 eeku viskab saate lõpus:D Laura oli mingi saate juht, kus ta pidi juhtima väikelaste jooksu ja siis tegema aina tabavaid märkus, näiteks selle kohta et mehel oli armuke, ütles ta et ” kaks naist ja ainult 1 muumitrollike” Ja siis iga saate lõpus, umbes nagu buduaar aga teile nimi, läheb ta kuskile ja viskab 1000 eeku. Ja siis ta ütles telefonis et ta viskab pangalt alla. aga seal all polnud enam jääd vaid jääkülm vesi, ja ma ütlesin et ma ei roni sinna. Ja siis laura ronis ise peale v’tet sinna alla ja andis mulle 1000 eeku et ma jalanõud saaks:d Ja siis tegi veel intervjuu Aiki Arroga, kes oskab ilma  hammasteta hokit mängida:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar