Uncategorized

nii hea nii hea nii heaaaa

19. aprill 2009

Kõik on hirmus hea. Neljapäev oli hea, kuigi see on suur suur saladus ja ma ei tohi seda kuskile kirja panna, aga ma ei pane midagi kirja, vaid ainult selle et nii nii tore oli! Reedel olime MEIE gängiga koos ja muidugi Silbe ka ikka. Ja eile olime korra Kärdi ja Crissiga ja siis kahekesti. Tegin banaani-kookose-maasikakooki ja kanakintsusid ja olin endaga rahul- peale selle et praegu on kogu elamine üliii segamini ja mingit lolli puru täis, aga pole kaa hullu:) Rosin on nunnu ja lippab ringi ja homme on töövestlus vol 1, teisip on veinikoolitus ja toidukoolitus ja kolmap on.. ka midagi? Ma unustan nii kiiresti:(

A homme on ajalookonkurss ja kolmap on autokool ja siis saan umbes KOHE load, st parem oleks ja elu on nii ilus nii ilus ja poker on elu:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar