Uncategorized

selline reisimees olen

7. oktoober 2009

Eile oli armas. Ma ei tea kas ma blogisin, võibolla-võibolla mitte. Igatahes ma käisin London Eye asja peal, kahjuks mul oli liiga turistikas tunne pilte teha ja siis ma ei teinud ka. Aga Big Ben on nii suur, ma arvasin et ikka väiksem:O Võibolla sellest ka nimi BIG ben eksole. Igatahes oli kena õhtu ja paljajalu liverpool streedilt koju aldgate easti tulla on ka tore. Eriti kui ma täna avastasin et mul on jalad umbes LÕHKI.

Mul on üks päev vahelt ära jäänud. 6da hommikul istusin lennukile, kell 9. 30 ja 7da hommikul 05.30 olin malaisias. Samas lend kestis VAID 13 tundi aga vähemalt polnd igav eksole. Tutvusin ühe austraalia neiuga, kellega sai lennukis liiter viina ostetud ja seda lahendatud, ikka selleks et uni tuleks. Samas ei tulnud, seega niipea kui ma selle kirjutamise lõpetan, siis ma pässin aut ka kuskil.

Igatahes niipea kui lennukilt maha astusime tuli selline.. saunakuum õhk vastu. Siin on 31 kraadi, päikest pole ja sajab hetkel aga ikka selline leitsak. Nägin sitaks palme ka, olen uhke, enne pole palme näind:(

Ühesõnaga taksojuhid on mölakad ja kanariis on hea ja ma nüüd lusan mõned pixxid ja siis magan, jou jouP8220070P8220064

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar