Uncategorized

kui mul hea keha oleks, hakkaks topless waitressiks

20. jaanuar 2010

Ma ei saa aru, see ei kõla ju hooralikuna? Või kõlab või? Ma olin ühel kruiisipeol kus need samased toplessita ettekandjad olid. Veetsid nad laeval 2 h, sellest täpselt tunni ja 55 minta niisama istudes, juues ja juttu puhudes ( 5 minta läks riietevahetusele) ja siis selle 2 tunni eest saavad nad 400-500 dollarit. No jeeeeeesus küll. Jaa mulle eile juba öeldi, et kuule tead prostituudid saavad ka 10 000 päevas ehk, aga selleks ikka ei läheks ju? Ja ei lähekski. Aga kui mul oleks eriti pöörfi keha, siis asi mul oleks 2 tundi ringi siiberdada ja tasuta alkoholi juua? Right?

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta gra 25. aprill 2010 at 08:36

  kummad nad siis olid, toplessita või toplessiga?

 • Avatar
  Vasta mallukas 25. aprill 2010 at 08:36

  toplessita:O

 • Avatar
  Vasta siiri 25. aprill 2010 at 08:36

  Mul on piinlik lugeda, et tõesti leidub inimeseloomi kes tahavad alastusega raha teenida. Kui mu enda lapsed kunagi midagi sellist tegema peaks, sureks mina häbi kätte küll maha ja enam püsti ei tõuseks. Ja alkohol on nürimeelsete morss-
  MÕTLE SELLE PEALE