Uncategorized

kass kaotsis

22. veebruar 2010

tegelt ei ole, ta on lihtsalt natuke loll

juba mitu hommikut ma olen imestanud, et kus kuradi kohas see kass magab, sest tavaliselt ta ikka minu kõrval ja kaisus ju. aga nüüd juba päevi iga hommik ta pole mu juures:( ja vahel tulen öösel suitsule ja kass väljas, kuigi uks kinni. ma arvasin et ma piisavalt vana ja vaevlen paranoiade käes, et ju siis ise lasin kassi õue. ja siis veel hoolikalt vaatasin et jah kass sees, panin talle süüa ja lebasin voodisse. ja nüüd tulen õue ja vaatan kuidas kass diivanil lihtsalt mind vahib ja tahab sisse saada. ja nüüd ma sain aru. meil on siin kaks ust, millest tavaliselt kinni on aint üks, see mis on nagu… trellidest aga seal peal on selline võrgumoodi asi. ja see võrguosa on raamistatud ja kuidagi trellide peale kinnitatud. aga kui alt pressida, siis ta saab välja, aga vat sisse enam ei saa. ja nii see loll siin ööläbi õues konutabki siis. Keegi tegi minust, paksust, kah pilti kuidas ma ükspäev pässisin aut, paul truult siis kohe kah

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar