Uncategorized

minu sõbrad

29. aprill 2010

Ma eile kuulasin põnevusega jutte Reena sõpradest. Ma ütlen ausalt ära, et ma arvatavasti Tartusse minnes saaks kultuurishoki. Sest noh mina ei ole näinud püha isasid kes munni vägutavad ja paduusklike, kes hapukapsa saamise nimel ise kapsaraudu sepistama hakkavad.
Minu sõbrad on ikka normaalsed inimesed: Mõni istub ainult kodus msnis (hei Silver), mõned elavad meestega kodus kodukanaelu (hei Maarja ja Kätu ja Liina ja Lagle) mõni saab ringi pralletada ja kogeda maailmaparimaid asju;) (hei Liis) mõni arvatavasti joob pidevalt ja on lahe (tsau Kiku) ja noh osadest mai tea praegu midagi:D Aga ma ütlen, et ma luwwin neid küll. Ja ma ei jõua oodata kuni ma Eestisse jõuan, et ma ei peaks selle jubeda Reenaga rohkem suhtlema. Aga karmid ajad nõuavad karme meetmeid, niiet mis ma sitt ikka virisen eksole.
Ja rääkides siinmail olevates sõpradest, siis hea sõber Tim viib meid homme oma farmi, mis asub täielikus outbackis. Saame obesega sõita ja juua juua juua(tsiteerides siis meie kõigi lemmikut KIISUT).
Elu on ilus

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta mallu 29. aprill 2010 at 21:44

  haha, ma vahep mõtlesin ka tartusse kolida, aga ma ikka rohkem tallinnapiff:D

 • Avatar
  Vasta Anonymous 29. aprill 2010 at 21:12

  ma ütleks, et ma pole elusees nii palju kampsuneid näinud kui tartus. Ja veel nii välja veninud kampsuneid, ma imestan kuidas mõned oma villa sisse ära ei või sellega peale ei astu. Ja ma pole elusees ka nii palju mällis inimesi näinud, kes üritaksid üksteisega maksku mis maksab sõpsi panna (samas, ega ma parem pole :)).

  Liis (liissuur)

 • Avatar
  Vasta mallu 29. aprill 2010 at 18:28

  pohhui selga ikka roniiks korra:(

 • Avatar
  Vasta Maarja 29. aprill 2010 at 16:19

  sulle ju ei meeldi hobused