Uncategorized

London

23. juuni 2010

Noh pmst reis Londonisse sujus h2sti, kuigi ma kartsin korduvalt, et nyyd insta kukume alla ka, aaga n2ed nalja, ei kukkund. Lennukis chillisin Carli ja Ciaruniga, m2ngisime vist 10h kaarte aga mis siin ikka. Yhes6naga mu host ytles, et aa sorri ma tulen alles kell 11 6htul Londonisse, et OOTA kuskil. Mina kui seiklushuviline inimene, l2ksin ootasin pubis. Yhel hetkel olin k6igiga bestikas, kes seal t88tasid. Tasuta dringid, siis sain dushi all k2ia ja nii edasi. Ehk siis selleks ajaks kui Phil mulle j2rgi j6udis, olin ma purulakku t2is, nagu ikka eksole. Ma olen ikka maailma parim couchsurfar. Ehk siis ta lohistas purupurjus minu oma koju, kus ma insta magama j2in ja n2htavasti teda magada ei lasknud, aga n2ed elu on selline. Eila 2rkasin massive pohmakaga ja lahkusin toast vaid kebabi j2rele. Kui Phil koju tuli siis k2isime pargis siidrit joomas ja siis pubis jalkat vaatamas ja mereande s88mas, jep jep. Siis tulime koju ja j6ime veel siidrit ja vaatasime veits Drag me to helli ja noh the usual.

T2na pean minema uue hosti juurde, aga Phili majanaaber keeras ukse lukku, niiet nyyd insta aknast v2lja ronima:D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar