Kassid LOOMAD

what about math??

21. mai 2012

3921754_460s-8347666

Viimasel ajal olen tegelenud vaid pullitegemisega. Eks ole olnud ka tagasilööke, aga sellega peaksin ma vist juba leppinud olema, et see eluke ilma draamata mööduda saagi.

Eile näiteks jõin daamilikult ära pool pudelit veini, või no vähemalt niipalju sellest, kui ma seda klaasis suutsin hoida. Oma osa sai ka näiteks mööbel. Ja siis tuli “what about math??”. Ei viitsi küll seletada, aga ma loodan, et kui ma seda 678 aasta pärast loen, siis vähemalt ise mäletan ja saan naeru kihistada. Mälu on ta mul ju nagu ikka  – kehvake.

Kurg on ikka kadunud. Ei teagi, kuidas sellesse suhtuda. Keeldun uskumast, et surnud. Eelistan mõelda, et läks trippima ja elab oma kassielu täiel rinnal…või on surnud. Blaah. Joosep seevastu otsustas hakata maailma sõbralikumaks kassiks, ilmsegelt on just tema Kure kadumise taga. Oh well.

Vähemalt ei ole kõik hukas, ja nii vast peabki mõtlema.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar