Kassid KODU

6 asja, mida ma teeks, kui ma oleks rikas

30. märts 2013

Nägin kuskil sellist postitust ja hakkasin mõtlema, et mida mina teeksin, kui ma saaksin miljonäriks. Okei, teeme nii, et mitte otseselt miljonäriks, vaid määramata summa raha, mida on hää-äää-ääästi palju.

  1. Ma ostaksin suure maja maale, mille aeda ehitaksin ma maailma suurima looma..hoiu..platsi. Kuhu saab tuua kõik pulstunud kiisud ja vaesed peremeheta koerad ja äraantud sead ja piima mitte andvad lehmad ja inetu häälega kuked ja takku läinud lambad. Kui ma oleksin miljonär, siis ma palkaks ka inimesi nendega tegelema, nõnda, et minu ainsaks ülesandeks oleks neid a) mitte kõiki majja enda voodisse tassida b) neid õues kallistamas käia.
  2. Minu looma-hoiu-platsi kõrval võiks olla inim-hoiu-plats, või siis mitte plats, vaid maja. Kuhu saaksid tulla kõik inimesed, kellel pole raha mitte kuskile mujale minna. Ja nemad võiksid olla need, kes minu loomakesi hooldavad ja vastutasuks võivad nad rahumeeli elada minu külalistemajas ja nende ülesanded oleks a) loomi luwwida, b) mind mitte kirvega ära tappa, c) ka teisi külalistemaja elanikke mitte kirvega ära tappa.
  3. Ma kutsuksin kassisosistaja, või midagi sellelaadset, kes oskaks kassidega kommunikeeruda. Ma tahaksin Kurelt küsida, et miks ta mind suvalistel hetkedel kardab ja teisel kaissu ronib ja Joosepilt, et miks tal nii tülpinud nägu on ja miks ta mu veene läbi närida tahab.
  4. Ma ostaksin endale sellise eidevoodi:

See küll näeb üsna “talumehelik” välja, aga ma tahaks, et need kardinad oleksid tumedad. Siis saaks ma enda voodist KOOPA teha ja mulle on alati koopas magada meeldinud. Mmm, koopad.

5.  Reisiksin IGALE poole. Eralennukis. Lebades.

6.  Hangiksin endale monkey-butler’i, kes mulle lehte ja susse tooks.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar