KODU

jõulusoovid #1

14. november 2014

Jõulud on mõnus aeg, sest siis saab kingitusi teha ja ühtlasi kingitusi saada. Need asjad, mis saamata jäävad, saab endale ise jõulukingi nime all soetada ja need, milleks raha ei jätku, saab sünnipäevaks nõutada, sest minu maailmas on jõulud ja kohe, naks, peale seda minu sünnipäev. Mis siis, et nende vahe on pea kaks kuud…

sokisahtel-6324603

Mulle meeldib talvel ka kleite kanda. Esiteks selle pärast, et neid on kergem selga ajada kui pükse ja teiseks tundub mulle, et ma olen kleitidega kuidagi ilusam kui teksadega 😀 Selle pärast ongi vaja pakse sukapükse, et kann kleidi all härma ei läheks. Sokisahtlis on muidugi valik nii lai, aga mulle meeldivad enim need roosidega ja halli-musta mustriga sukapüksid. Need mustad võivad üsna tavalised tunduda, aga tegelikult on need lausa 600 denised, seega on talvel nendega hea ja soe!

Riietusest oleks mul veel vaja mingit jopet, aga kuna ma Sheinside’ist nagunii mingit kraami saan, siis see minu jõulukinginimekirja ei mahu. Küll aga tahaks seda karva, mida ma kuskil blogis märkasin. Mmmm…Soe karv!

soovid-5039027

Igasugu soove on muidugi veel. Esimene on selline tagasihoidlik – seinakella oleks tarvis. Meil elutoas oli enne remonti kell, aga enam ta siia ei sobi. Mina olen ikka harjunud seinale pilku heitma, et kellaaega teada saada. Nagu mingi loll!

Teiseks sooviks on mul polaroidkaamera. Selle isu tuli mul pärast Halloweeni pidu, kus peoperemees Peremees just sellise vidinaga pilte tegi. Nii lahe oleks ju päris paberil foto kohe kätte saada! Sellega koos on muidugi vaja ka neid pildipabereid.

Biokaminat nägin Mirjami juures ja kuna ma olen suur küünlapõletaja, siis nii tore oleks biokaminat omada! Eriti talvisel ajal. Mmm…

Pärast seda, kui Madiken robottolmuimejatest kirjutas, ei ole ma neid enda peast visata suutnud. Nii lahe oleks MITTE purus kõndida, lausa võrratu!

Ja et kõike mitte endale soovida, siis soovin midagi kassidele ka. SUURT maja – kus nad saaks kõik peal hängida ja lamada!

Mis on teie suurim jõulusoov?

Loe ka neid postitusi!

19 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta ivsh 16. november 2014 at 15:16

    Vaata… ma mõtlen et.. sul on loomad. Päris mitu. Kas nad vahel “õnnetust” ei tee tuppa? Ma ei suuda unustada ühe sommi tviiti, mis kõlas umbes nii, et jõudsin koju… kõigepealt oli mu suur koer lasknud elutoa põrandale paraja laadungi ja siis oli iRobot oma 1,5h tsüklit tegema hakanud.

    😀

  • Avatar
    Vasta Eliko 15. november 2014 at 23:29

    Saada tööle .

  • Avatar
    Vasta Jaanika 15. november 2014 at 13:14

    iRobotit ära küll osta, pane natuke raha juurde ja saad juba Neato. Muidu kirjutad hiljem, et robottolmuimeja polegi nii hea nagu kiidetakse. Mina isiklikult ei jõua Neato’ t ära kiita;)
    Võrdle nende töötegemist youtube’ s olevate videote abil ja juba siis sa saad aru, milles on vahe, iRobot pöörleb kaootiliselt ringi mööda elamist ja ajab suurem puru laiali lihtsalt ning toa nurki ta ei suuda iial tolmust puhtaks saada oma ümara kuju tõttu, kuid Neato liigub korrapäraselt oma piiritletud alal ja pääseb ka nurkadesse, intelligentsem oluliselt, noh et nagu iRobot on nagu koer ka Neato nagu kass;)

    • Avatar
      Vasta Pisi 15. november 2014 at 15:44

      Meil kodus irobot ja teeb kûll nurgad puhtaks. Tal on see nö puhur, millega puhub nurgad puhtaks ja siis imeb sisse. Meil asendamatu abimees. Voodialused saavad ka ilusti puhtaks.

  • Avatar
    Vasta Carrie 14. november 2014 at 22:29

    See fotoaparaat meil on. Aparaat maksab ka ühtteist, aga tegelikult teeb selle kalliks see paber, kuhu need pildid lõpuks trükitakse. Sellega on alguses väga lõbus, aga tegelikult tulevad need pildid üsna pisikesed.

    Endal mul erilisi jõulusoove ei ole, kuigi robottolmuimeja oleks vist päris kasulik. Ainuke asi on see, et ta võib koera esialgu poolsurnuks ehmatada – meil koer niigi kardab tavalist tolmuimejat. Piparkoogivormid on minu majapidamises ka alati teretulnud.

  • Avatar
    Vasta Ty 14. november 2014 at 22:00

    Ei taha küll reklaami teha, aga siin üks video, mis võrdleb ümmargust robottolmuimejat ja maailma parimat 😀 Mul endal see valge Neato Botvac ja ülisuperrahul! https://www.youtube.com/watch?v=qHEJhJ_CuOQ

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=qHEJhJ_CuOQ&w=560&h=315%5D

  • Avatar
    Vasta E 14. november 2014 at 21:13

    Kusjuures narva mnt, ülikoolist suts linnapoole on üks kingapood kust leiab ka toredaid mustritega pakse sukkasid ja üsna soodsa hinnaga.. Vähemalt kevadel veel leidus neid sealt.. Ülikooli ja lost continenti vahel kuskil

  • Avatar
    Vasta Hanna Hummal 14. november 2014 at 16:37

    Mul sama soov, mis J-l eespool: ootan oma peikat sõjaväest koju 🙂
    Mu ainuke soov oleks, et Lays Formage krõpsudes poleks kcal -> süsivesikuid, toituks ainult nendest vist 😀 aga sellist asja lähima aja sees kahjuks vist tulemas pole 🙁

  • Avatar
    Vasta Maris 14. november 2014 at 15:11

    Mina soovin jõuludeks 2.korrusele pääseda :). Nimelt elame hetkel perega ämma toas, mis on nii töö-kui magamistuba ning elutuba on ka lapsetuba. Lisaks kõik need pakitud asjadega kastid. Ruumi on vähe, eriti kahju lapsest, kes käputab ja liigub ka tugede najal. Lisaks on meil 3-kuune kutsikaklutt, kelle tõttu on pandud piirded tubade vahele, et ta ei saaks kõiki tubasid “sisse õnnistada”. Ülemisel korrusel saab tütrel oma tuba olema, elukaaslasega saame isikliku magamistoa, lisaks suur elutuba. Algul uksi vahele ei tule, põrand kõik ühes tasapinnas, küll saab seal tirtsul tore liikuda olema. Aastavahetusel saab 1-aastaseks, ideaalne seal pidu pidada. Hetkel anname mõlemad mehega takka, et jõulusoov saaks teoks 🙂

  • Avatar
    Vasta J 14. november 2014 at 14:54

    Minu ainus jõulusoov on saada oma kallis mees sõjaväest koju 🙂

  • Vasta Jõulu ja sünnipäeva kingid vol1 | Eluguru 14. november 2014 at 13:51

    […] ma arvasin, et mul oleks vaja teha üks kingil list(no natukene suunas mõtet ka Mallukas :D). Kuna mul on sünnipäev ja jõulud peaaegu olematu vahega, siis on mul üsna ükskõik, kas ja […]

  • Avatar
    Vasta Mina 14. november 2014 at 12:51

    Kui võimalus on, siis mina soovitan sajaga robottolmuimejat. Kuna teil on palju kasse ja Marikene ka siis minu arust sobiks teile see lausa valatult. Endal on ka selline, ainult et tiba võimsam ja suurepärane abimees. 🙂

  • Avatar
    Vasta suslik 14. november 2014 at 12:46

    suurim jõulusoov? olla koos armsatega. ja et hoolimata sellest, et ilmselt ka sel aastal ei täida jõuluvana laste kirjadest vist peaaegu ühtki soovi…sest noh…, et hoolimata sellest oleksime rõõmsad. küllap olemegi.
    kuigi, ei tea, mis imemajandamise peab detsembris tegema, et jaguks vähemasti piparkoogitainamaterjaliks ja muuks. niimoodi, et pärast pühi ka veel toidupoes saaks käia.
    niiet jah, sellised lihtsad suured soovid 🙂

  • Avatar
    Vasta elge 14. november 2014 at 11:46

    Mina ootan ka jõule! Mu suurim soov on uurks moto hooajaks midagi. Või siis mu suur suuur suuur mikser. See mehhaaniline. Kindlalt kenwoodi oma 🙂 lapsed soovivad igasiguseid asju. Selles ma ei kahtle-poiss oma rongividinaid ja tüdrukule plaanis köök ja nõud. Titevidinaid ja ehk nukuvanker. Mees tahab kõvaketast oma filmide jaoks…jumal tänatud et http://www.verkkokauppa.fi s on aled! 🙂 muu perekond saab jooksvalt. Kassid muidugi ehk saavad mõned uued lelud. Maja nad alles said 🙂

  • Avatar
    Vasta emps 14. november 2014 at 11:25

    Aga lapse kingid . Meie pere mõtleb peamiselt lastele ja kuna meie jooksvalt väga mänguasju ei osta (saame ka suurematelt sugulastelt), siis nii poiss kui tüdruk saavad oma tuppa midagi Kidkraft mänguasjadest http://www.4kids.ee/kidkraft , olen pikalt piilunud ja vaatamas käinud, poiss saab ilmselt Megarambi, tüdruk nukumaja, aga millise, kui kellelgi on, soovitage. Ise vaatan Magnoliat, seal ka valgusega lamp ja klaver mängib.

    Isale lähevad soojad sussid 🙂 Ema tellis uue võilevakorvi. Sellised tagasihoidlikud soovid meie perel.
    Aga tegelikult see jõuluhullus mulle üldse ei sobi!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 14. november 2014 at 11:50

      lapsele ei ole mitte kui midagi tarvis, kui aus olla. kõik mis tal vaja, on ammu olemas 😀

  • Avatar
    Vasta J. 14. november 2014 at 10:51

    Ma ei tea palju raatsid seinakellale kulutada aga siin on minu suuuuuur lemmik ja minu meelest sobiks sinu koju ka 😉
    http://justsee.ee/kellad/seinakellad/seinakell-woodpecker-valge-plastik
    Eriti efektne on ta kuskil värvilisemal seinal (siin on see küll kallim aga lihtsalt värvilise seina peal oleva pildi pärast viskan selle lingi ka siia: http://www.restart.ee/index.php?route=product/product&product_id=77)

  • Avatar
    Vasta Katri-Helena 14. november 2014 at 10:21

    Selle karva kohta lugesid sa tõenäoliselt minu blogist. : http://katrihelenak.wordpress.com/2014/11/10/midagi-uut-minu-kapis/ Ja see on TÕESTI super mõnus.

    Ja seinakella kohta… Praegu on väga popid sellised kellad, mille numbrid ühekaupa seinale paned. http://www.aliexpress.com/item/Simple-High-Quality-Acrylic-3D-DIY-Funny-Wall-Clock-Modern-Design-Silent-Single-Wall-Clocks-Watch/1839564544.html näiteks selline, mulle meeldib see peegelversioon rohkem, kuid see kallim ka. Samas meil müüakse poodides samasuguseid ja hingehinnaga.