Kingiloos KODU

klaasid ja peeglid ja muu kraam*

14. märts 2022

Näitasin siin ükspäev instas ka, et Klaasissepa tuli ja pani mulle paar asja paika ära. Ootasin neid juba jupp aega, aga öeldakse vist, et kes kannatab, see kaua elab. Ühtlasi on mul hea meel, et see tellimus nii ammusel aal ära oli tehtud, sest hetkel oleks see väljaminek suht…võimatu. Nii et täname nüüd kõik üheskoos mineviku Mallut, et ta suutis praegusesse raskesse aega natukene rõõmu ette tellida 😁

Ja rõõm see tõesti oli, sest esiteks teab vist iga naine, kui hädavajalik on majapidamises täissuuruses peegel. Mul üks magamistoa kapi küljes küll on, aga sellele tuleb nii lähedal seista ja ajab asja ainult hädapärast ära. Vanasti oli mul esikus ka peegel, aga ma vist kirjutasin ka siin, et jõulude ajal sadas ta ühel ööl, lartsti, ümber ja läinud ta oligi. Peeglist oli küll kahju, aga rohkem oli jube mõelda, et mu lapsed tihtipeale mängivad esikus ja mõelda vaid, kui see kellelegi neile otsa sadanud oleks. Huh…

Ühesõnaga, hea, et ta kukkus siis kui kukkus ja peale seda paningi kohe tellimuse Klaasissepa poole teele. Teadsin, et ma tahan head suurt ja korralikku peeglit, mis mulle turvaliselt seinale kinnitatakse. Ja kuna nemad tegid valmis ka mu köögi taustaklaasi, mis on peeglist, teadsin, et ilmselt ei oleks ka esikupeegel neile probleemiks. Ja kujutage ette, ei olnudki.

Tulid töömehed kohale, mõõtsid mu seina ära, saatsid mulle paar jooniste näidist ja edasine oli ainult ootamise vaev. Õnneks on mul kohutav mälu, seega suutsin ma sada korda ära unustada, et mul midagi sellist üldse tulemas on (v.a iga kord, kui kirudes ennast väiksest peeglist näha üritasin). Kuid nüüd, ühel kaunil päeval nad helistasid, et minu kraam on valmis ja nad tuleksid nüüd seda paigaldama.

Kui nad poolteist tundi hiljem lahkusid, võib tõesõna öelda, et ma vist ruigasin rõõmust. Miks üldse selline väljend, ma ei tea. Aga mega rõõmus olin küll. Tuba on mega avar, MA NÄEN ENNAST TÄISSUURUSES ja need mustad raamid seal ümber ja minu nimi ja… Võeh, ma ei oska ära kirjeldada, kui rahul ja õnnelik ma olen, et mul tuli mõte sinna selline suur peegel panna.

Kuna esik ja köök on kõige valgusekaugemad punktid, siis sobivad peeglid sinna idekalt. Köögi taustapeeglist kumab vastu päike ja päevavalgus, esikupeegel… See on lihtsalt äge. Ma ei tea, kas säärane peegliarmastus normaalne on, aga minu moto on, et mida rohkem peegleid, seda uhkem.

Te olete päris palju küsinud selle kohta, et kas ma juba kahetsen enda köögi taustapeeglit. Enne sain ju kuhjaga “nõu”, et see on kohutav valik. Pidavat teine kiiresti mustaks ja veepritsmeid täis minema ning edaspidi mul muud elu polevat, kui küürin muudkui seda peeglit. Noh, ma ei tea, kas see asi nii hull on. Eks ikka nõusid pestes sinna veepritsmeid läheb, aga selle puhastamine võtab mu elust täpselt ühe minuti ja korras ta on. Väike ekstrasamm jah, aga isegi minusugusele mittekorraarmastajale täiesti märkamatu tegevus. Ja nagu ma mainisin, kogu see valgus, mis tänu sellele köögis on – iga kell kulutan selle nimel minutikese.

Kuid nagu teleturg juba ütles – see ei ole veel kõik. Ma ei tea, kellele täpselt selle idee eest au anda, aga kui vannituba valmis sai, kirjutas mulle keegi hea lugeja, et mega ilus oleks, kui vanni ühes ääres oleks mustade raamidega klaas. Ma ei arvanud esiti, et see super vajalik oleks, aga nähes, mida lapsed vannis teevad ja kui hullult pritsivad, mõtlesin ka ise, et miks mitte. Kui Klaasissepa juba peegli teeb ja paigaldab, küllap siis saavad ühe hoobiga mõlemad ära tuua ja seina panna.

Tulemus on jälle selline, et kuidas ma kohe selle peale ei tulnud, et see seal nii ilus oleks, ah!?

Kuhu ma tegelikult jõuda tahtsin oli see, et kui ma teile oma peeglit ja vannituba instas näitasin, siis nii paljud kirjutasid, et oo Mallu, sul on nii ilus kodu! Ja see on MEGA ARMAS kompliment, umbes nagu kui keegi oma lapse kohta hästi ütleb, siis muheled pihku, et ehheee, ise tegin! Mu koduga on samad lood. Te olete siin üle poole aasta mu remondisaavutusi ja -kannatusi lugenud ja nüüd kui ta lõpuks on seal maal, et tõesti iga tuba on nii armas ja täpselt nii tehtud nagu ma tahtsin, siis… Toob rõõmu südamesse küll. Hea ikka, kui enda kodu on nii nunnukene. Ja muidugi on eriti vahva, kui keegi teine ka nii arvab 😁

Nii! Ja kes nüüd selle pika postituse läbi viitsis lugeda, siis nendele tublidele on mul “väike” üllatus ka. Või noh, kas just väike… Nimelt ütles Klaasissepa, et ma võin oma blogis ühele lugejale välja loosida täpselt sellise peegli, mida nad enda kodus näha tahaksid! Et loosis osaleda, kirjuta kommentaaridesse võimalikult täpselt enda peegliidee: kuhu sa selle paneksid, mis suuruses jne. Kuna Klaasissepa ise valib kommentaaride seast võitja, siis mida kirjeldavam kommentaar, seda suurem on võiduvõimalus! Lisaks soovitan teil jälgima hakata ka Klaasissepa Instagrami ja Facebooki lehekülgi, et sealt näiteks ideid ammutada. Ka mina sain oma köögi taustapeegliidee just Instagramist ja ei saaks rohkem rahul olla! Lisan veel, et võitjal ei ole hinnapiiri, seega on auhind ikka ERITI magus.

Kes aga loosi ära ei malda oodata ja tahavad endale koju kiirelt uut peeglit, siis hinnapäringut tehes mainige ära, et tahaksite seda vana head Malluka allahindlust. See annab teile peeglite pealt 10% alla ja kestab kuni märtsi lõpuni! Loosi teen ma täpselt nädala pärast, seega kehtib koodike veel nädal peale seda ka ❤️

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar