Uncategorized

suurepärane

2. detsember 2012

5971299_460s-7503919

Eile tegelesime Kardoga koos lapsehoiuga, mis sujus võrratult. Mina vaatasin Grey anatoomiat ja tema tantsis lapsega, kuni see magama jäi. Oh see lapsekasvatus on imelihtne, kui ta just kogu aeg kõiki täis ropsida ei tahaks.

Eile saime ka maha ühe suurepärase saunaõhtuga, milles oli natuke liiga palju alkoholitarbimist ja jorisemist (eks ikka minupoolset), aga siis lippas peika poodi ja tuli tagasi VIIE advendikalendriga ja nüüd olen ma eluga veel rohkem rahul kui enne. Ta on ikka suurepärane! Tahaks veel paremaid sõnu kasutada nagu näiteks imeline, imetabane, võrratu jne, aga ega ma siin mingit komplimendiringi üksi tee 😛

Ahja, emme rääkis, et ta oli näinud sõbranna poega, kelle pruta mu blogi loeb. Ikka kena kuulda! Tsau Olari pruta!

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta pole tähtis vist väga hetkel 3. detsember 2012 at 13:04

  Kas sult saab kõikide lugejate pihta tervitusi tellida? Äge!!!

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 3. detsember 2012 at 13:38

   absoluutselt. kõigest viie euro eest tervitan siinsamas blogis näiteks su vanaema!