Uncategorized

kaugsuhted võivad täitsa töötada

5. detsember 2012

Oskan seda öelda omast kogemusest. Nimelt kolis mõnda aega tagasi Eestist ära minu armsam ja meie suhe leegitseb ikka täiel rinnal. Lisan ka pildi temast:

katu-4634614

 

Pildil vasakul on minu love, paremale jääb mingi suvaline naine.

Juba esimene kord, kui minu silmad Katut nägid, meeldis ta mulle väga. Lausa nii palju:

katujama-9994283Hah, tegelikult olin ma nii purjakil, et ma ei mäleta kui väga ta mulle TÄPSELT meeldis, aga ju siis piisavalt, et joogise peaga ameleda. (Palju õnne, Katu, sa oled samal pulgal suvaliste klubidüüdidega, kellega teinekord amelemine elu jooksul ette on tulnud:P)

Katuga hakkasid siis meil alles vahvad ajad. Näiteks käis ta mul salaja külas, sest tema hirmus peika seda ei lubanud. (Ma ju nii halb eeskuju). Siis jõime me ennast salaja purjakile ja tegime muid megasalajasi asju.

Katu kunagi ütles mulle nii: “Sa meeldid mulle, sest sa räägid nii palju, aga ma ei viitsi ise üldse rääkida.”

Katu, sa meeldid mulle ka nii palju, et sa alatihti vait oled ja ma KÕIK ära rääkida saan, kuni hääl ära kaob 😛

Ja juba 18dal tuleb mu kaugsuhe tagasi ja siis saab temast lähisuhe.

Da end.

 

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta katu 5. detsember 2012 at 13:48

  icic, ma punastan ä.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 5. detsember 2012 at 13:52

   see postitus tuli sulle kindlasti šokina!

   • Avatar
    Vasta katu 5. detsember 2012 at 13:56

    *stroke in progress