JUMALAITA Uncategorized

krt, Erik Orgu paljastas mind…

15. jaanuar 2024

Ma ei tea, kui paljud lugejad meie podcasti kuulavad, nii et kes pole veel Salajutte kuulanud, siis seletan umbes meie podcasti sisu: loeme ette anonüümseid kirju, kus ei avalda me iial ei kirja saatja nime ega ka nende nimesid, kellest kiri räägib. See on minu meelest täitsa okei kontseptsioon, sest meie eesmärk pole teha ajakirjandust, kus me hakkame mingisugust “tõde otsima”, vaid jagame lihtsalt lugejate kogemusi elust, suhetest, seksist ja muust. Oleks ju imelik, kui me iga kirja peale hakkaks inimestele vastu kirjutama, et kuule, tõesta, et sa päriselt oma mehele tampooni näkku viskasid! Salajutud on SALAJUTUD, selles see point nagu ongi.

Loe ka neid postitusi!

11 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Päike 16. jaanuar 2024 at 13:04

  Lihtsalt ühe su IG story kohta kommentaar, et kellegi terviseinfot ei tohi niisama vaadata – rääkimata veel info jagamisest kolmandatele isikutele. Kõik inimesed aga näevad seda logi, kes tema digiloos on tuhninud, niiet 🙂 Kui ma avastaks, et mingi võõras, kelle vastuvõtul ma pole käinud, siis esitaks kaebuse.

  • Mallu
   Vasta Mallu 16. jaanuar 2024 at 14:03

   See jutt oli tal nii ammu (lende oli titt alles), et ma toesti ei oska öelda, kas ta ikka samamoodi tegutseb, aga ma teadsin juba siis, et ega see vist legaalne ollla saa.

 • Avatar
  Vasta Epp 16. jaanuar 2024 at 10:56

  Mõni ajakirjanik saaks nüüd korraliku uuriva ajakirjanduse artikli teha kui võtaks ette ja välja uuriks, kes Orgu jaoks ravilugusid vaatas (dilukku jääb jälg, kes on andmeid vaadanud). Vaja vaid paari naist, kes tunnistaks, et Orguga deitinud ja saaks selle tropist med töötaja liistule tõmmata. Selline asi on täiesti lubamatu! Kui see suure kella külge läheks oleks see küll cancel nii med töötajale kui Orgule.

 • Avatar
  Vasta väike Myy 15. jaanuar 2024 at 22:52

  Täitsa pekkis mees, rikkus mu illusiooni ää, sest arvasin hoopis see kuulsus olevat Lauri.
  Nüüd selgub et Orgu va vastik näss hoopiski on see tegelane, kes näppe palub auku ajada.
  Muidugi et ta ebameeldiv tüüp on, see ammugi tervele ilmale selge. Ma viitsisin vist isegi sind hoiatada,
  kui te miskit võistlust pidama hakkasite. Samas aimates, et ju sa ise ka seda varsti näed.
  Kui madala laubaga saab inmene olla, et endale ise ja vabatahtlikult sellise pasa peale tõmbab.

 • Avatar
  Vasta Kadri 15. jaanuar 2024 at 18:25

  Kust laivi kuulata saab?

  • Avatar
   Vasta R 16. jaanuar 2024 at 09:10

   Erik Orgu FB-st

 • Avatar
  Vasta Helen 15. jaanuar 2024 at 17:50

  Kuulasin mingi kõva 10min seda orxi ranti, rohkem tõesti ei jaksanud. Tekkis küsimus, kui kõik nii lausvale on ja selliseid asju pole juhtunud, siis kuidas ta end üldse ära tundis. Ainus suure emmiga mees meil Maarjamaal või.

 • Avatar
  Vasta Keijo Koiv 15. jaanuar 2024 at 17:24

  “Ma ei parkinud hotelli ette, ma parkisin parklasse!” Ainuüksi selle lausega rääkis tüüp end ise sisse! Ilmselt tuleb enne ruttu vett sogama hakata kui Kroonika ja Elu24 haisu ninna saavad. “Sarisi*****rist Casanova ei pargi oma autot selleks ette nähtud kohas” Artikkel, mis kirjutab end ise….:D

 • Avatar
  Vasta Triin 15. jaanuar 2024 at 17:03

  Naljakas on see, et tema pole midagi teinud ja koik ainult valetavad, aga jutt laheb sydamesse kuigi keegi nimepidi pole midagi maininud. Kuidas see siis loogiline on. Hetkel tundub see olukord, et koik teised on pahad ja tema pole midagi halba teknud

 • Avatar
  Vasta Raili 15. jaanuar 2024 at 15:18

  Kui tore oleks, kui kõik mehed, kes ennast ära tunnevad teile saadetud salajuttudes, võtaksid nüüd sõna. Jah, see olin mina, kes tampooniga sai, jah, see olen mina, kellele meeldib näpp perses seksida, jah, see oli minu tibi, kes keldrisse sittus jne jne.
  Erik tõmbas iseendale vee peale, tulles ennast avalikkuse ees kaitsma…. Keegi pole öelnud ju, et see tema oli 😃 A no kui siis oli 😃
  Palun jätkake! ♥️

 • Avatar
  Vasta Ülle 15. jaanuar 2024 at 15:13

  😀 😀 😀 Mul käis kuulates isegi kaks nime peast läbi ja üks neist oli eelpoolmainitu 😀