Kassid

kassid on ühed naljakad loomad

8. jaanuar 2013

Kurg viimasel ajal pakub mulle ikka palju nalja. Näiteks iga kord, kui ma vannituppa või WC’sse lähen ja ukse kinni panen, kappab kohale kurg ja topib oma käpa ukse alt sisse, et siis seda lahti muukida. WC uks käib üsna raskelt, seda ta lahti ei saa, aga see on NII naljakas, kuidas ta ikka üritab.

Praegu tahtsin katse teha. Läksin vetsu, seisin seal nats. Umbes 5 sekundi pärast ilmus Kurg. Kuna ma ust korralikult kinni polnud tõmmanud, siiski eksperiment, siis sai ta ukse kohe lahti ja tormas kurrudes sisse. Kui ta nägi, et ma pilti hakkan tegema, siis ta insta solvus ja lahkus pettunult.

20130108_1606101-5466827

Siin ta pageb. Pettunult.

Öösiti tuleb Kureke ikka nii kaissu, kui üldse tulla saab ja suvahetkedel tuleb talle peale MEGAhellushoog. See tähendab seda, et ta hakkab mind oma peaga puksima, aga mitte õrnalt ja graatsiliselt, vaid ta põhimõtteliselt PEKSAB oma otsaesist mulle näkku. Karvad on pärast suus, ninas ja silmades. Eile õhtul lõi huule seestpoolt katki. Varsti on oodata postitust: “Kuidas Kurg mu silma siniseks lõi.”

Paar nädalat tagasi juhtus jälle tore seigake. Tsillisime siin Kardo ja Madise ja Katuga ja ma otsustasin kiirelt pesus ära käia. Little did I know, et Kurg parasjagu vanni all oma tavapärast lebo tegi. Kuulsin küll, kuidas Joss vannitoa ukse taga kaapis, aga mul oli üsna suva,sest ma pesin parasjagu pead. Siis mul enam nii suva polnud, kui ma seisin, vaht silmas, dušši all ja Kurg otsustas, et ta läheb vaatab üle, mida see Joss seal tõmbleb. Ta kasutas jälle oma kivikõva pead ja lükkas ukse lahti.

Seal ma siis seisin ja karjusin: “Katuuu! Kardoooo! Katuu!”

Joosep ja Kurg lihtsalt istusid lahtise vannitoa ukse ees ja vaatasid mind üsna tülpinult.

Lõpuks kobisin ikka ise välja ja panin ukse kinni.

Hiljem selgus, et nad kuulsid mind röökimas küll, aga ei viitsinud 3 meetrit astuda, et vaadata, mida ma seal kisan.

Cool!

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta katjuuuu 8. jaanuar 2013 at 14:30

    thats wat frens are 4