Rasedus SÖÖK

Ega söögiga maksa üle pingutada

6. mai 2013

No ma mingi hetk näitasin siin oma kõhu pilti – oli teine nagu ta oli. Nüüd sai sel nädalavahetusel tehtud miljonit asja (sellest ma blogin veidike hiljem) ja ühtlasi ka grillitud. Kõvasti!

Ärkasin ma siis pühapäeva hommikul ägisedes ja MIDA PEAVAD MU SILMAD N ÄGEMA?!

0500a1b0b63b11e2b0f022000a9f1369_7

 

Pilt on siis ülevalt vaates tehtud – jah, ma istungi tööl nõnda lebos ja rätsepistes. Natuke olen ehk selline… mitte nii sirge seljaga ka, aga minu meelest näen ma välja nagu ülesöönud vaal. Või 9 kuud rase naine. Ma pole veel poole pealgi! Oh püha juudas, sa mind aita. Aga raske on mitte paksuks minna, kui head kolleegid tööle aina torte toovad ja muud head-paremat vaaritavad. 

Söögist tagasi hoidmisest kirjutasin ma ka oma tänases Delfi beebiblogis – noh, et ärge sööge paksuks ja siis ei teki venitusarme ka. Nagu näha, siis ma tegelen usinalt paksuks söömisega, aga ma õnneks ära venida ei karda. Esiteks sellepärast, et yolo ja teiseks selle pärast, et Palmers saatis mulle justkui nagu mõtteid lugedes SUURE HUNNIKU erinevaid kreeme, losjoone, õlisid ja võisid. Seal hulgas ka asja, mille nimi on nibukreem….

1367838306334

 

Siin on siis näha, et söön rahumeeli kooki, pärast hõõrun ehk kodus õliga, kui viitsin, et pekk ikka vohada saaks. Moe pärast on pildil ka õun, et te näeksite, kui tervislik ma olen muidugi! Ja vasakut kätt on uhiuus Nipiraamat, mille kaaneka tegin mina Tanjaga alles hiljaaegu. Ei maksa ka arvata, et parempoolse Nippari kaaneloo Teelega oleks kellegi teise tehtud. Ikka mina, vana tubli ja paks eit 🙂

Loe ka neid postitusi!

10 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kats 8. mai 2013 at 05:51

    Kas sellest just kasu oli,aga ma mõlema raseduse ajal kasutasin Babe sarja kreemi ja armid jäid tulemata. Kõht teise raseduse ajal oli ikka suur küll. Ja pandaazi kasutasin ka peale rasedust,kaotasin ikka mega kiirelt kilod,eimese nädalaga üle 8 kg. Pole siiani tagasi tulnud.

  • Avatar
    Vasta -N- 7. mai 2013 at 21:28

    Küsiks , mitmes nädal sul täpselt läheb?

  • Avatar
    Vasta Kellukas 7. mai 2013 at 12:37

    Ma olen aru saanud, et kui need striiad on määratud tulema, siis nad tulevad ka hoolimata kreemidest, õlidest ja kookidest.
    Aga pelgliku rasedana möglan end minagi, igaks juhuks. 🙂 Ostsin omale mingi udupeene hüpohondrikele mõeldud kreemi ehk siis sellise, mis ei sisalda neid õõvastavaid parabeene ja muid koledaid aineid. See, et mõni firma endale sildi looduslik külge kleebib ei tähenda midagi muud, kui et seal peab olema vähemalt 1 (või oli see 2) % looduslikke aineid. Ülejäänud 99% aga … 😉

  • Avatar
    Vasta another 7. mai 2013 at 10:41

    ma võidsin teise raseduse ajal ohupiirkondi (mis esimest last oodateks sebrastusid) tavalise külmpress-oliivõliga ja triibud jäid tulemata. ühtlasi on see mõnevõrra keemiavabam retsept, kui Palmersid jms.

  • Avatar
    Vasta Kadri Koitsaar 7. mai 2013 at 06:18

    Sõin nagu loom, aga mitte ühtegi armi. Kõht oli ka raseduse viimastel kuudel selline, et hetkel imestan kuidas üldse suutsin sellega ringi käia. Kreemitasin küll mingi kakaovõi asjaga aga usun, et ebaregulaarse kasutamise tõttu oli selle mõju küll üpris minimaalne. 😀

  • Avatar
    Vasta Dima 6. mai 2013 at 19:10

    Ma ei kreemitanud midagi! Mõlema lapsega kõht veatu! Paks polnud iial! Paksuks teeb sai, mitte laps. See on hülgemöla, et rasedus teeb paksuks.

  • Avatar
    Vasta K. 6. mai 2013 at 16:40

    Üldse ei taha õnne rikkuda, aga mina kreemitasin kogu aeg Palmersiga ja olin lõpuks ikka sebra 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 6. mai 2013 at 12:41

    Kõhubeebi vajab ka lisaruumi 🙂

    Sinu kõhu arvelt lihtsalt.