Rasedus

rasedad on täitsa peast hullud naised

12. juuni 2013

a2NELBO_460s

Ma olen Facebookis ühes kommuunis, kus istub koos hunnik rasedaid, kes minuga üheaegselt lapse saavad ja ma võin nüüd täitsa ausalt öelda, et rasedad naised on püstihullud. Kohe päris ausalt. Toon teile siis mõned näited:

Moraalijüngrid – Need on need rasedad, kes teavad alati, mis on rasedale lubatud süüa, juua ja sisse hingata. Need, kes sellega ei nõustu on loomulikult debiilikud, kes pole emaduseks valmis. Samuti seavad nad teistele mingisuguseid reegleid, umbes nagu rasedusehitlerid. “Sina ei tohi teistele rääkida, mida me siin grupis räägime!”. Kui keegi julges mainida, et oh teate, ma oma peikale olen ikka näidanud, siis sai sõbraliku soovituse sellest ultrasalajasest grupist lahkuda, sest hoidku jumal selle eest, kui kellegi peika saab teada, et mingi suvaline Mari on hädas kõhule tekkivate punnidega või näeb veel suvalisema Malle kõhupilti. Olgem ausad, mehi nagunii suurt ei huvita.

Ettevalmistujad – Need on need rasedad, kellel on viiendaks rasedusnädalaks valmis ostetud lapse esimese kolme aasta riided ja lisavarustus. Selleks ajaks kui laps juba KÄES on, on sellistel emadel varutud kõik vajaikud asjad kuni ülikoolini, sest HILJEM POLE LIHTSALT AEGA! Ei, tegelikult ka. Sest kui laps käes, siis hakkavad tulevased emad karjudes ringi jooksma ja juukseid kakkuma. Loomulikult ei maksa poes käimisest ja lapse asjade siis ostmisest sellisel ajal unistadagi. Seega tuleb ikka olla varajane. Ahja, kas ma juba mainisin, et need, kes nende rasedatega ei nõustu ja loodavad oma lapsele vajalikud asjad siiski peale lapse sündi osta, on debiilikud? Sest siis EI OLE NAISTEL AEGA!

Täiuslikud rasedad – Ükskõik, mis murega keegi teiste poole pöördub, leidub ikka keegi, kes ütleb: “Ah issand, sind päriselt vaevab SEE või? Mul küll sellega probleemi pole:)”. Siis lisavad nad kommuuni enda kihluspilte, räägivad, kui väga nende lapse isa ikka võsukest ootab ja kuidas ees on ootamas soojamaareis ja üldse on see eluke täiuslik, eksju?!

Halvustajad

“Ma lasen oma lapse vaktsineerida!”

– “APPI, SA KOHUTAV LAPSEMÕRTSUKAS. SA TAHAD, ET TA MÜRGI KÄTTE SUREKS!”

Ahja ja nüüd pöörame vestluse teistpidi. Ükskõik, mis teema on, tuleb mingi vend ja ütleb, et nii ei või teha või nii pole ilus või, või, või. Sest see pole võimalik, et inimene teeb nagunii, nagu ta ise tahab. On ikka vaja natukene möliseda ja halvustada, muidu pole päev korda läinud!

Tegelikult on seal kommuunis jumala normaalseid inimesi ka, aga mis ma nendest ikka kirjutan. Nemad on sama lahedad ja võrratud kui mina ja ei jookse praegu mööda poole lapsele esimeseks septembriks ülikonda valima. Samamoodi arvavad kindlasti mõned neist, et mina olen püsti hull, sest ma lihtsalt EI SUUDA vait olla, kui miski mind närvi ajab. Aga noh, mis seal ikka. Nagunii mind peale seda posti heidetakse sellest kommuunist välja vms, kui hirmsat inimest, kes nende salagrupi saladusi jaganud on 😀

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Päikesejänku 16. juuni 2013 at 07:33

    Minu lemmik välismaa leht http://www.babycenter.com/ Foorum küll spämmib postkasti iga päev uute teemadega, kuid selle eest olen palju infot saanud nii enese rahustuseks kui ka edasiseks uurimiseks. Pole siiani veel erilist õelutsemist ja sõimamist kohanud nagu kohalikes foorumites kombeks on.

  • Avatar
    Vasta Johanna Maria 13. juuni 2013 at 11:31

    No ja katsu siis nüüd tööd teha, ma ju pean ka kohe minema seda ülisalajast FB gruppi otsima:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 13. juuni 2013 at 12:59

      pole raske leida, nimigi siit kommetaariumist läbi käinud 😀

  • Avatar
    Vasta Kellukas 13. juuni 2013 at 09:29

    Ja siis veel need meie-vormis rääkijad, oi kuidas ma seda ei salli. “Meie käime juba potil,” ma arvasin, et 30-aastane juba ammu potil käib, tutkit.

  • Avatar
    Vasta Merily 13. juuni 2013 at 07:16

    Aga asjal on siiski positiivne külg ka. Kui laps on juba suurem (minu ja mu kaasnaiste omad aastased), on suuremosa üksikõiguslastest grupist lahkunud ja teised teevad ikka nii nagu heaks arvavad. Kõigele lisaks on järel seltskond, kes üksteist läbi ja lõhki tunneb. Minu jaoks mu naistekari näiteks suur kalju ja tugi. Ma saan neile iga kell halamas käia ja pisikesi rõõme jagada (kasvõi seda, et mu lapsel on uus hammas).

  • Avatar
    Vasta K. 13. juuni 2013 at 06:47

    Väga tuttav lugu 😀 Mul küll Facebooki grupis nii hull lugu polnud, aga väikelapse emana külastan aeg-ajalt Perekooli foorumit ja seal käib ikka uskumatuid inimesi. Mina olen seal korduvalt sugeda saanud. Näiteks: “Sa kasutad beebisalvrätte? Appi milline laisk ema, last peab ikka igal mähkmevahetusel ainult kraani all pesema!” Või siis: “Mitte mingil juhul ei tohi lapsele poest beebipüreed osta, ikka kõik tuleb alati ainult ise vaaritada!” Või eriti hea kild: “Sa tahad AASTAST last rinnast võõrutada?! Laps peab igal juhul vähemalt kaks aastat rinda saama!” Need, eriti viimane, on seal üsna levinud põhitõed, ja kes teeb teistmoodi, on loomulikult loll ja paha ema.
    Nii et jah, seepärast ma enam sellistes foorumites eriti sõna ei võta 😀

  • Avatar
    Vasta nell 13. juuni 2013 at 06:13

    Lisaks ka selle detailse raseda, kes kirjeldab elavalt oma eelmist sünnitust, mille käigus tal *** ribadeks rebenes ja kuidas “räme n*** ja pauk sisse” sünnituse algatas. (Ausõna need pole minu väljamõeldised, olen ka ühes “ülisalajases” grupis).

  • Avatar
    Vasta Täps 12. juuni 2013 at 19:46

    issand, see läheb küll juba haigeks kätte( : Jumal hoidku selle eest, et ma kunagi sellise peale ei satuks.

  • Avatar
    Vasta Maaša 12. juuni 2013 at 19:32

    Haha, pean nõustuma, olen isegi ühes sellises “salajases” grupis ja neid liikmeid võib tõesti täpselt niimoodi jaotada. Ma lisaks veel ühe tüübi, detailidesse laskuv rase. Tema on see, kes kirjutab absoluutselt oma igast sammust ja laeb üles oma kõtu pilte igast küljest, hiljem kui laps on käes siis ummistab walli oma tiburulli piltidega stiilis a la: tiburull on unine, tiburull just kakas…

  • Avatar
    Vasta Vivian Kurm 12. juuni 2013 at 19:32

    Mul tuli nende alajaotuste lugemisega kohe perekool meelde, eriti huvitav on väikelaste teemasi lugeda, seal ei saa üldse oma suud lahti teha ilma, et keegi sind debiilikuks peaks FB gruppidest rääkides, siis oktoober-november ühisgrupp senimaani mu meelest pigem rahumeelsed olnud, oktoobrikaid eraldi ei saa kommenteerida sest ma kuu aega jäin hiljaks pätsi ahju panemisega ja seeläbi ei pääse sinna ülisalajasse seltskonda 😀

  • Avatar
    Vasta naine50+ 12. juuni 2013 at 18:59

    Aga kas seal keegi ei teagi, et rasedal on väga kahjulik arvuti taga istuda?

  • Avatar
    Vasta müü 12. juuni 2013 at 18:53

    Näed, ma ju ütlesin, karja rasedatega on niisiis üpriski lihtne tülli minna 😉

  • Avatar
    Vasta Täps 12. juuni 2013 at 18:04

    oktoobribeebid, oleneb mis kuus su lapsukene sünnib. Tegelikult on päris lihtne üles leida, pole midagi keerulist!

  • Avatar
    Vasta Mann 12. juuni 2013 at 16:19

    Kui rase olen , kuidas ma selle grupi peale siis satun? Otsida küll ei oska. 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. juuni 2013 at 17:46

      noh, otsid, et oktoobrikad või oktoober something.

  • Avatar
    Vasta Karr 12. juuni 2013 at 16:14

    See on jah nii salajane, et kõik liikmed on ilusti pildi ja nimega näha, kui grupinimetust tead. Plaanin isegi liituda nädala pärast, kui rasedus rohkem välja paistab.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. juuni 2013 at 16:42

      Kusjuures, minu meelest kogu draama saigi alguse, et keegi oli kellelegi öelnud, et ta on rase. Ehk siis inimene, kes on oma nime alt FB kuskil kommuunis, rääkimata sellest et umbes viiendat kuud rase (seda on ju näha enivei:D) on shokis, et inimesed võivad teada saada.

  • Avatar
    Vasta Mann 12. juuni 2013 at 14:52

    Mis foorumi nimi on?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. juuni 2013 at 15:42

      ei, see pole foorum, see on ÜLISALAJANE FB grupp!

  • Avatar
    Vasta Kellukas 12. juuni 2013 at 14:31

    Ma ka mingisse sekti ei kuulu õnneks. Vahel loen mõnda foorumit ja hoian peast kinni.
    Aga on veel üks omaette klass, mitterasedad emad, kes teavad kõigest kõike ja jagavad igal sammul õpetussõnu. Kusjuures nende alajaotus on üsna sama, mis su rasedatel. 😀

  • Avatar
    Vasta sandra 12. juuni 2013 at 14:27

    sellest ka põhjus, miks ma üheski sellises grupis ei ole. küll on vahel mõnes foorumis ringi vaadanud, kui midagi ise krijutanud pole. olen otsustanud, et ei hakka ennast lihtsalt närvi ajama.. saaksin vist nende ”moraalijüngrite” käest vastu päid jalgu, sõimu ja kõike toredat veel, kui kirjutaksin, kuidas ma vahel sushit söön, juukseid värvin või rannas burka asemel ikka inimese kombel pävitusriideid kannan… 🙂

    • Avatar
      Vasta kats 12. juuni 2013 at 14:35

      Täpselt! Nõustun sinuga Sandra 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. juuni 2013 at 15:40

      ma paraku olen selline, kellele meeldibki vastu kaagutada, selline see eluke on 😀

  • Avatar
    Vasta Ethel 12. juuni 2013 at 14:24

    Tundsin ennast kolmandas jaotuses veidi ära….. 😛

  • Avatar
    Vasta Andra 12. juuni 2013 at 14:20

    You have my attention now! 😀

  • Avatar
    Vasta Merily 12. juuni 2013 at 14:10

    Heh, tundub, et kõik samalaadsed grupid on sarnased 😀 Küll ajaga läheb paremaks, nõrgemad lahkuvad ise ja tugevad õpivad üksteise arvamusega arvestama ja saavad lõpuks aru, et ei ole “minu arvamus ja vale arvamus” maailma.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. juuni 2013 at 15:35

      eks see elu õpetab, jah

  • Avatar
    Vasta Eva 12. juuni 2013 at 14:03

    Ma nüüd tahaks seda gruppid ja postitusi lugeda 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. juuni 2013 at 15:35

      Ei saa, pead rasedaks jääma 😀