Uncategorized

Elus ja tagasi – sünnitamata!

1. august 2013

Olen nüüd tagasi kodumaal ja täiesti elus, terve ja õnnelik. Ma tahaks teiega jagada kõiki asju, mis seal juhtus, aga kuna see tuleks üks ILGELT pikk postitus, siis teen ma seda umbes nii:

 • Minu teekond Ukrainasse
 • Meie majutus Jaltas (hinnad, pildid jne)
 • Rasedana ringitrippimise võlud (valutavad jalad ja hüsteeriliselt Jalta keskväljakul nutmine, sest ma ei suutnud enam kõndida. sealhulgas ka Kardo geniaalsed lahendused probleemi likvideerimiseks. hah, tundub, nagu ta oleks mu jalad amputeerinud)
 • Mis ma ostsin (ikka popp on oste näidata!)

Rohkem ma ei suudagi praegu midagi välja mõelda, aga eks aeg annab aru, mismoodi see hakkab siin olema. Praegu aga vastan küsimusele, mida mult kõige enam küsiti – kuidas reageeris Kardo?

Esiteks saatis ta mulle reede õhtul smsi, et peavad öösel lennujaama trippima, sest vennale tulevat mingisugune pakk. Mõõteriiistad töö juurest… Kardo on selline vend, et tema ei päri ka midagi, et MIS mõõteriistad, või MIKS öösel. Ta lihtsalt leppis :))

Muidugi jäi mu lend tund hiljaks ja nii, seega jõudsin kohale kell pool 3 öösel. Kardo vend oli mul lennujaamas sees vastas, Kardo ja sõber Asso ootasid autos. Hüppasin siis mina tagaistmele, kus magas kägaras õndsat und minu Kardo, kes silmi avades oli sellise näoga, nagu ta oleks maailma kõige rohkem segaduses olev inimene. Tema enda sõnad olid sellised: “Alguses ma olin nagu WTF, MALLU?! Ja siis ma mõistsin, et mu mõlemad jalad on tunde surnud olnud ja ma olin hinges nagu “AAAAAAAHHHHHH EEEEEIIIII!”. Kuna Kardo ei tahtnud momenti rikkuda, siis ta surus enda piina maha ja keskendus sellele, et ta on pigem õnnelik ja hämmingus, et ma seal olen 😀

Mina omakorda vaatasin, et küll on see mees ikka karva kasvanud ja pulstunud, selle kahenädalse pralletamisega. Aga noh, käis kah! Ja nõnda me siis hakkasimegi kõik koos puhkust nautima.

Aga kuna mul veel puhkus peal, siis ma üldse ei suuda sellele blogimise lainele ennast viia ja hoopis laman kaisus ja vaatan Masterchefi ja joon kohvi ja söön võikusid, mida Kardo hea mehena mulle voodisse tõi :))

Ma lihtsalt tahtsin öelda, et ma olen elus!

994532_10151733688154911_1368232062_n

 

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Reet Salumaa 1. august 2013 at 12:26

  Su bikiinid ja Kardo….. alukad? ujukad? sobivad igatahes imehästi 😀

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. august 2013 at 19:27

   Jah, need on tõepoolest ta alukad 😀 ei olnud igatahes ette planeeritud.

 • Avatar
  Vasta Anonüümne 1. august 2013 at 11:55

  Ok see reklaam kõhuvõdistamisvideoga on ikka päris rõvekas, kas sa saad neid ise kuidagi eemaldada ka?

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 1. august 2013 at 19:11

   ma hea meelega eemaldaks, aga mina endiselt ei näe neid kuidagi 🙁 kelle poole ma sellega pöörduma peaks?

 • Avatar
  Vasta Lilli-Jana Haljasmets 1. august 2013 at 10:41

  Nii vahva jäân ülejäänud postitusi ootama 🙂

 • Avatar
  Vasta kats 1. august 2013 at 10:35

  Adblock, mis brauserile tõmmatud, blokeerib ära nood asjandused ilmselt.

 • Avatar
  Vasta Anonüümne 1. august 2013 at 10:33

  Ma näen ka ainult siis, kui klikin terve postituse lahti.

 • Mallukas
  Vasta Mallukas 1. august 2013 at 09:59

  Ma ei saa aru, miks mina ei näe enda blogis reklaami? Igatahes, naljakas kokkusattumus küll 😀

 • Avatar
  Vasta kristjan 1. august 2013 at 09:40

  Aarmiselt kena, siiski pean valja tooma kui kenasti see reklaam su tekstile sobis.

  http://imageshack.us/photo/my-images/12/nmgv.png/

  Tervitused kikult seega.