Uncategorized

Kaitstud: Ma astusin surnud konna peale…

8. august 2013

See objekt on parooliga kaitstud. Vaatamiseks sisesta enda parool:

Loe ka neid postitusi!

16 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta madiken 10. august 2013 at 08:14

    minumeelest on ikka kaks erinevat asja kas keegi väljendab oma blogis arvamust ühe teatud “elustiili” suhtes või läheb bussipaviljoni taga näpuga keerutades loll loll laulma. avalikult oma arvamuse avaldamine ei ole veel mõnitamine. kui need inimesed solvusid siis nad said ise ka aru, et on retakad. ok, ma tõesti ei poolda õelutsemist kellegi kulul, pigem toletantsust, aga kui mõned asjad siin maailmas on pahasti, siis nendele tuleb ka viidata mitte vaikida ja lokkav rumalus, oma kodumaa keele oskamatus on ühed neist asjust. nagu ka sõda ja homofoobia – on ok nende kohta negatiivset arvamust avaldada, sest need on negatiivsed näitajad.

    ja teine, veel olulisem asi: nalja PEAB SAAMA. palun väga, las need inimesed naeravad sinu või minu või meie või haritud inimeste üle vastu. klassika, et a la metalistid naeravad oma ringkonnas tibide ja tibid lõngade üle. härrad teevad oma teenijate üle nalja ja teenijad köögis mõnitavad mõisasaksu. so what, see ei ole isiklik, see on meelelahutus. mina lugesin ka oma mehele ette pärast seda kui ta oli 10 korda küsinud mida ma itsitan ja ta naeris kõva häälega. piisas foorumi väljavõtetest ilma sinu lisanditena ehk siis ISE NAD TEGID SELLE NALJA!

    ühesõnaga tee nalja edasi, ma naersin juba ainult selle piip ja prillid lause sõnakasutuse üle hea jupp aega.

  • Avatar
    Vasta kristi 8. august 2013 at 22:44

    Tahan ka lihtsalt head sõna öelda. Kõik mida sa teed on olnud ülimalt äge ! Halvasti on paljud kohe valmis midagi ütlema, aga head sõna hoitakse rohkem endale. Väga õige kirjutis oli. Seda on isegi irooniline mõelda kuidas inimesed loevad välja mida nad ise tahavad. Ilmselgelt mõnitad sa venelasi kes on õppinud ära kasvõi natuke eesti keelt ja nüüd sina niimoodi teed kohe maha. Arvamus on nagu perse- igal ühel oma. Minule sinu perse meeldib ja on meeldinud juba ammu, kuna olen su blogi jälginud igapäevaselt juba ammu. Ütleme ausalt kõigile ei saagi meeldida ja olekski imelik kõigile meeldida aga isiklikult olen tähendanud, et inimesed saavad vastu hambaid ka artiklites mis on a’la 16 aastane vägistati ja seal sõimatakse neidu litsiks ja ta ei tohiks üldse õues käia ilma, et emme ja issi kõrval poleks. Päris sügav kummardus teie kõigi ees, kes te vaevute kirjutama head sõna, mitte ainut siin vaid igal pool.

    Kes julgeb olla natuke erinev ja arvamust avaldada lüüakse kohe risti- kahjuks selline juba meie ühiskond on. Aga sina ole tugev ja ole uhke kui mõjuvõimsad on sinu sõnad.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. august 2013 at 07:03

      Mulle meeldib su persekommentaar, ajas kohe naerma. Aga jah, ma tänan ka hea sõna eest, kogu selle hatemaili vahele on ka seda kena lugeda!

  • Avatar
    Vasta Jasmin Isabel 8. august 2013 at 16:27

    Mitte, et ma kuidagi originaalne nüüd oleks, aga ma tahtsin Sind lohutada, tõesti, ära põe üldse, minu arvates oli see vägagi humoorikas ja kuldaväärt lugemine! Ilmselgelt kümned, kui mitte sajad inimesed mõtlevad seal gruppides neid tekste lugedes ilmselt samamoodi nagu Sina, lihtsalt Sina olid see esimene julge, kes otsustas ennast väljendada ning selles pole ju midagi kriminaalset, eksole ?;) Välja arvatud muidugi see, et sa oled üks lapsepiinajast Napoleoni sündoomiga mutt, kellel elu pole 😀 (see oli ju nali, ma loodan, et said ikka aru :D) Aga usu mind, just Sinu vapustav huumorimeel on see, mis lõppude-lõpuks viib sind igast elusündmusest- nii tulest kui ka veest läbi! Ole tubli!

  • Avatar
    Vasta KH 8. august 2013 at 15:05

    Mulle meeldib ütlus: “Kes meeldib kõigile, ei meeldi tegelikult mitte kellelegi.”. Ja nii ongi.
    Probleemide ignoreerimine ei lahenda neid. Lömitamine ja püüe meeldida kõigile tundub hea ohutu tee, aga lõppkokkuvõttes ei tee see kellelegi head.
    Mina avaldasin oma arvamuse kommentaarides juba ära ega viitsi enam “paraolümpial” osaleda (ehk siis laskuda mõttetusse vaidlusesse tibuemmede ja võrdsushipidega).
    Kusjuures, mind mõnitati koolis süstemaatiliselt ligi 10 aastat, nii et ma tean päris hästi, mis mõnitamine on. See oli iroonia, mitte mõnitamine.

    Konnale pealeastumine on kusjuures minu üks suurimaid hirme. Kui midagi sellist peaks kunagi juhtuma, siis ma ilmselt peseks seda jalga oma paar tundi.

    Ja pane kommentaarium ajutiselt kinni, kaua võib. Midagi uut sinna niikuinii ei tule.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. august 2013 at 07:03

      Ma olen eilsest saadik üritanud leida seda kohta, kus saaks kommenteerimise kinni panna, aga teps mitte ei leia. Ju siis olengi loll, nagu mu sündimata laps 😀

      • Avatar
        Vasta tafkav 9. august 2013 at 08:51

        Kui oled dashboard’il, siis vasakus servas kõige alumine rida peaks olema seaded – sealt alt võtad arutelu ja sealt saab siis piirata – kas täitsa kinni või modereeritavaks (ehk kinnitad ükshaaval ära) või nt üle 2 päeva vanustel kommenteerimine kinni või igat sugu muu stuff veel (nt teatud ip-delt kommentaaride ärakeelamine vmt).

  • Avatar
    Vasta Lilli-Jana Haljasmets 8. august 2013 at 14:22

    Ma ei saa aru miks inimesed loevad sinu blogi kui neile ei meeldi. Noo tsiis sinu arvamus ju. Mind küll ei huvitaks kui nt kirjutaksid, et pikad inimesed on koledad (ma nimelt olen 182 cm) ma loeks ikka blogi edasi. Aga tundub, et paljud on uued kes siin kommentaarides õiendavad ja vinguvad 🙁 ja ma ei saa üldse kuidas inimesed viitsivad kommenteerida vingumise või sõimamise jaoks mingisugust võõrast blogi, mida nad üldiselt ei loegi.

  • Avatar
    Vasta Madde 8. august 2013 at 13:00

    Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi. Minu arust oli tegu väga humoorika postitusega ja see, et inimesed naljast aru ei saa, on juba nende probleem 🙂

  • Avatar
    Vasta müü 8. august 2013 at 12:52

    Ma siiani mõtlesin, et olen ainuke, kes nende üle pihku itsitab, a see niiöelda selgitav postitus tegi asja hullemaks, muidu oleks juba tänaseks asi peaaegu tahe..
    Aga ehk teeb see kass Su päeva paremaks..

    http://youtube.com/?reload=7&rdm=u0wijoa

  • Avatar
    Vasta Eff 8. august 2013 at 11:44

    Ju sa siis astusid valusa koha peale, sest ega iga kirjatükk sellist elavat vastukaja ei saa;)

  • Avatar
    Vasta Maria Metsar 8. august 2013 at 11:41

    Eile kui lapsega mänguväljakul olime siis andsin mehele seda emmede klubi teemat lugeda. Ja oh my god minu muidu tagasihoidlik abikaasa purskas keset mänguväljakut niimoodi naerma 🙂 No nii naljakalt kirjutad 🙂 Kindlasti on raske mitte välja teha nendest troppidest kes sõimavad Sind, kuid tõesti ära tee välja ! 🙂 Sinu blogi on esimene kuhu igapäevaselt piilun, ausalt väga andekalt kirjutad 🙂 Keep up the good work girl! 😀 Aa ja konna osa on tõesti gross…:(

  • Avatar
    Vasta onplanetearth 8. august 2013 at 11:20

    Ära muretse. Isiklikust kogemusest tean, mida tunned ja tean, et see sakib. Eriti mingist punktist edasi. (Sain isegi ühest kommentaari kirjutaja kõnepruugist ükskord aru, et tegu mu enda “sõbrannaga”) Aga keegi peab ju vahel ka suu lahti tegema, muidu poleks vabal ajakirjandusel mingit mõtet.
    Aga tõepoolest kahju, et inimesed ei oska tõsiselt võtta asju, mis on tõsiselt võtmist väärt (olgem ausad, see polnud ju mingi vihane üleskutse selliseid tibuemmesid maha nottida) ning vahel lihtsalt aru ei saa, et nüüd on see koht, kus muigama peaks.

  • Avatar
    Vasta tafkav 8. august 2013 at 11:06

    Ma lähen Grete-Liisi soovitusest kaugemale ja soovitan kommentaariumi kinni ajutiselt. Paari päevaga ehk torm möödub. Ja põhjenduseks vana hea eelmises postituseski viidatud “pea-aegu püha lehma” staatus.

    Ja kui mind varem ajas enim hämmingusse see, et mitmendat päeva palavikus lapse puhul küsitakse nõu FB-s, mitte ei pöörduta arsti poole, siis nüüd ajab palju suuremasse segadusse see, et nalja sihtmärgiks olnud emmesid arvatakse oma lapsi südamest armastavat ja kõige tähtsamaks pidavat, ent ometi on neil kõigi kuuseprobleemide ja palavikkude ja roheliste kakade kõrval võimalus 24/7 internetis olla ja end kaitsta. Huvitav, kes sel ajal nende maailma nabaga tegeleb?

    • Avatar
      Vasta tafkav 8. august 2013 at 11:07

      Ja sümptomaatiliselt suutsin ma mõistagi ise vigase kommentaari kirjutada. 🙂 Esimese lause teisest poolest on puudu verb, ehk lause peaks lõppema: “kommentaariumi kinni panna ajutiselt”.

  • Avatar
    Vasta Grete-Liis 8. august 2013 at 10:57

    Ära põe! Need olid lahedad kirjatükid. Inimesed ise on rumalad. Lihtsalt naera! Mina teen seda. Minu päeva suutsid väga ägedaks teha nende kirjtükkidega. Ja naersin kui lugesin kommentaare.

    Kui tunned, et enam ei jõua – ära lihtsalt loe 🙂