SUHETEST

naiste orgasmipäev

9. august 2013

Eile saatis Kardo mulle töölt smsi, et ma enda piipu ja prille hoiaks, sest olevat naiste orgasmipäev ja kui tema koju jõuab, siis hakkab selline pull ja pillerkaar, et anna olla.

Ja mis tegelikult sai?

Ma olin pahaaimamatult tõmmanud endale filmi “Now is good”, mille tulemusena ma lausa RÖÖKISIN nutta poolteist tundi järjest. Pärast sellist nutumaratoni nägin ma välja nagu oleks keegi mind näkku peksnud ja heitsin magama.

Nii palju siis sellest…

Loe ka neid postitusi!

7 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta müü 9. august 2013 at 15:52

    Hmm. No meil asi algas romantiliselt filmi vaadates ja veini juues. Jõin pool klaasi veini, millest suutsin vindiseks jääda ja samuti lahistasin nutta filmi lõppedes.. Seega pessu ja magama. Quality time.

  • Avatar
    Vasta Reet 9. august 2013 at 09:48

    Nojah.. ma võisin oma mehest ainult und näha, fml.

  • Avatar
    Vasta H. 9. august 2013 at 09:44

    Ei olnud mingeid orgasme, selle asemel läksin hoopis mehega riidu. Orgasmide asemel nutsin patja ja sõin ohjeldamatult jäätist(oh seda hormoonide möllamist raseduse ajal)+ see kohutav äike, mis ei lasknud hommikuni uinuda. Sitasti läks ühesõnaga:D

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. august 2013 at 10:09

      Sa pead ikka mehele ütlema, et raseda naisega ei tülitseta, vaid noogutatakse viisakalt ja täidetakse kõik nõudmised. Jäätis on muidugi jälle hea (lähen võtan kohe endale ka :D)

  • Avatar
    Vasta Eva 9. august 2013 at 09:31

    Meile teavitas Tiiu sellest toredast päevast ja öösel sain ma lausa kaks korda. Väga rahul olen 😀 Täna, muideks, pidi international cat day olema!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 9. august 2013 at 10:08

      Kus nüüd uhkustad siin vähem õnnelike keskel 😀

      • Avatar
        Vasta Eva 9. august 2013 at 11:02

        Ise sa küsisid :,(