KURB ON OLLA Rasedus

Viimnepäev

28. august 2013

Kõndisin täna kontorisse ja klomp tuli aina kurku. Kuidas saab olla, et on minu viimane päev Naistelehes? Kuidas saab see ajakiri ilma minuta ilmuda? Mida teevad mu kolleegid ilma mu vapustava huumorita? Kes ennast nüüd igapäevaselt tööl alandama hakkab? Kelle laud kõige räpasem on? Kelle lood nüüd kõige rohkem toimetamist vajavad? Oeh, hoidsin pisaraid tagasi ja tulin tööle. “Ole tugev!” ütlesin ma endale ja astusin kontorisse sisse.

Ei, ma ei olnud tugev. Ma nutsin nagu pensionär, kes avastab ootamatult turul kartulahinna 30 senti kõrgenenud olevat. Südamest tihkusin lausa.

Kuidas ma sain ka mitte nutta, kui kõik mulle muudkui lilli ja kingitusi andsid ja mind kallistama kukkusid. Ma ei oska emotsionaalsetes olukordades olla. Eriti rasedana olen ma nõrk! Ja pehmo! Nüüd on meik laiali ja söön oma torti. Ja kringlit. Ja plaadipirukat. Ja õunu. Ja joon kohvi.

410bb9c80fbf11e38d8c22000a1f9ad6_7-8664285

 

See hernekaunake on tegelikult pross. Aga tal on mitu tähendust. Esiteks on tal kolm hernekest, nagu meid hakkab olema kolm. Öelge nüüd kõik kooris: “AWWW!”. Ja teine tähendus on see, et ta näeb välja nagu vagiina ja kõik toimetuses ju teadsid, et ma tahtsin endale sellist torti, kus beebi vagiinast pea välja lükkab. Vähemalt sain selle puuduoleva vagiina.

1278249_10151800872559911_1244612635_n

                 Sellise kulina Marile sain ka. Seda saab nöörist tõmmata ja siis ta laulab ja muu uhke värk.

f2cfaa5a0fbc11e39dc322000a1f9c8f_7

Juhiks tähelepanu veel sellele imekaunile tordile. Kõik, kes seda mekkinud on, on taevani kiitnud. Sees on tal mangokreem ja peal on martsipanikate. Kuidagi banaanine on see olukord ka. Tordi sain ma Torditoast ja hingehinda ma selle kolmekilose juraka eest maksma ei pidanud. Vaadake kindlalt sinna lehele, Hele teeb nii ilusaid kooke. Ja muidugi suured tänud talle kiire reageerimise eest! Soovitan teda nüüd kõikidele. Kui katsikud tulevad, siis tahan ikka oma vagiinakooki, mis arvad, Hele?

a4bb0aae0fca11e3839b22000aa801fc_7

 

Lilli sain kah. Oh seda viimast päeva. Kallis Naisteleht, ma jään sind igatsema 🙁

 

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Krissumissu 31. august 2013 at 15:08

  Egle, mul sama teema, et jeee, lõpuks saan puhata ja mängida. Aga ma olin lausa 7 kuud enne sünnitust kodus ja ei saa öelda, et igav oleks olnud. Kui kõik oli pestud-kustud-kasitud ja enam midagi teha muud ei jaksanud, siis oli alati mõni hea raamat-film ootamas. Aga mul kemikaalidega töö ka ja suht raske 😉 Maalri töö pole kerge 😉

 • Avatar
  Vasta Egle 28. august 2013 at 15:30

  Ahh?? Ma jäin 15. nädalal vabatahtlikult koju, sest kodus on nii mõnus ja koguaeg on midagi teha, aeg ENDALE. Lõpuks ometi saan puhata ja mängida 😀 Minult küsiti ka, et mis sa siis kodus tegema hakkad?? Teen seda, mida tahan ja siis kui tahan, sellise stressivaba eluga võib lausa ära harjuda 😛 Ma ei ole sekundikski kahetsenud, et sellise otsuse tegin 🙂

 • Avatar
  Vasta PoleSinuAsi 28. august 2013 at 13:29

  Hah.. Tunduvalt kauem oleksid ju saanud tööl käia kui tähtaeg alles oktoobris 😉 Oleks mitmes mõttes kasulik olnud 😉
  to: KKK- ega pole ikka küll, et hakkad last kasvatama. See pole päris see ja ise koju jäädes mõtlesin, ka et mida ma küll tegema hakkan.

  • Mallukas
   Vasta Mallukas 28. august 2013 at 13:39

   Jah, ikka oleks, aga arst leidis, et ei maksa.

   • Avatar
    Vasta PoleSinuAsi 28. august 2013 at 14:08

    Njaa… Siis küll. Eks need viimased kuud saavad nüüd veel eriti pikad olema.. 🙂 Aga edu ootamisel, kõhu kasvatamisel 😉

 • Avatar
  Vasta Krissumissu 28. august 2013 at 12:27

  ehee jah, veab kui pesta ja süüa jõuad lapse kasvatamise kõrvalt 😉

 • Avatar
  Vasta KKK 28. august 2013 at 11:14

  A? mismõttes mida sa tegema hakkad ? Last kasvatama loomulikult ! 😀 on ikka loogilisi inimesi siin maailmas..

 • Avatar
  Vasta Andra 28. august 2013 at 10:36

  Oeh, mul ka see hüvastijätupidu ees… Kui selle peale mõtlen, siis tuleb rahutus sisse ja hakkan kohe mõtlema, et mida ma nüüd järgmised aastad tegema hakkan?!